SIPI83 társkereső férfi, 40 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás



Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.


Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével. És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel a lelked, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked. És tanuld meg, hogy valóban nagyon sokat kibírsz...hogy valóban erős vagy. És értékes.

Tudjatok nem vagyok az a tipusu ferfi aki azt allitja magárol jóképü tele van pénzel jó autóval jár palotaban lakik es minden honapban mashova jar nyaralni én vállalom önmagam aki vagyok ha valaki igy elfogad elfogad ha nem nem ez vagyok bár lehet igaz minden amit a fentiekben irtam ?????:-)))))))))egyébként pedig egy bunko egoista alacsony egzisztencia szintu alaktomos kis méregzsák vagyok aki a Jam ben dolgozik pultoskent

Alapadatok
40 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Kopasz
86 kg
179 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyéb felsőfokú
Főállású munkaviszony

Keresztény
Rendszeresen
Ritkán
Szeretek randizni