tano1 társkereső férfi, 97 éves

A szerelem legjobb oldala
tano1

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ha soha semmit nem olvastál ezzel kapcsolatban, akkor is sejteni, sőt tudni kellene, ahol az ember belenyúl a természetbe, ott hosszú távon jó nem terem! Isten egy van, emberek! És Ő már megteremtette mindazt, amire szükségünk van! Aki ezek után Istenként akar fellépni, az már csak torz szüleményt teremthet! A tökéletesség egyszer már elkészült, azon már csak rontani lehet! Mi az, hogy bioélelmiszer? Eleve bio volt az élelmiszer, azt elvették, és most megveheted méregdrágán azt, ami eleve a tiéd volt! Micsoda cinizmus!

Recept: végy egy kis sertés őssejtet, keverd össze egy kis ló embrióból vett szérummal, tedd egy tálba, aztán várd, hogy nőjön egy húsdarab. Még egy kis élet is lesz benne, mert lüktet és rángatózik növekedés közben! Aztán végy mellé hasonló módszerekkel előállított zsírt, ha ez is megnőtt, akkor daráld össze, adj hozzá egy kis nátrium-glutamátot, egy kis nátrium-nitritet és eheted is a hamburgered! Nos, az a nyavalyás szarvasmarha legalább 2 évig nő, mire le lehet vágni, ez kérem 6 hét alatt ehető!
Desszert is kell? Nem probléma, azok a jópofa gumicukrok, a gyerekek odavannak értük!
Egy bizonyos fajta élesztőbe beletolsz némi emberi DNS-t, és kész is a zselatin, ezt egy kis ételszínezékkel megfested, formázod, és eheted! Jó étvágyat!

Szóval, nem fog fájni, csak ücsörögj tovább a fotelben, nehogy megmozdulj, még lemaradsz a kedvenc sorozatról, vagy a csapatod gólszerző meccséről, mindent meg fognak oldani helyetted!

Ha még ezek után is elhiszed, hogy ők meg akarnak menteni az éhezéstől, a fájdalomtól, az emberiség javát szolgálják kísérleteikkel, akkor a jövő világa a tiéd, neked készül.

Azt hiszed szabad vagy. A tévé azt bömböli, megérdemled, érezd a szabadság frissességét, érezd a szabadság ízét.
Elgondolkoztál már azon, hogy mit jelent a szabadság? Gondolod, amit annak hiszel tényleg az a nagybetűs szabadság? Az a legszánalmasabb rab, aki szabadnak hiszi magát de valójában képtelen észrevenni saját börtöne rácsait. A szabadság nem árucikk. Nem vásárolhatod meg.
Az, amit pénzért vehetsz, az nem szabadság. Csak illúzió.
Gondolkozz kicsit.
Reggel felkelsz. Csörgőóra ébreszt egy új nap robotjára. Elkezdődik a napi szabadságod. Szabad bemenned a munkahelyedre, szabad másoknak engedelmeskedj, szabadon hajbókolhatsz a főnökeidnek, szabad mások érdekeit szolgáld és szabad másoknak profitot termelj. Eközben végig arra gondolhatsz, hogy szabad vagy. Hiszen életed nem egy cellában telik és nincsenek börtönőrök sem.
A szabad emberek soha nem lázadnak. Nincs miért lázadniuk. Lázadni a rabszolgák szoktak. Lázadni csak az tud, aki felismeri, hogy szolga, élete csak szánalmas rabság és azok akiket vezetőinek hisznek nem mások mint börtönőrök, akik jó pénzért bármilyen gazdát kiszolgálnak.
Ők, csak egyetlen dolog miatt rettegnek, hogy te, a szemükben szánalmas kis senki rájössz arra, hogy rab vagy, és emiatt egy szép napon tudatodra ébredsz. Nem akarod többé szolgálni őket.
Ameddig azt hiszed hogy szabad vagy, ameddig tényleg azt hiszed hogy ez a szabadság, addig nincs mitől tartaniuk. Addig te vagy a legszánalmasabb rab. Addig te vagy saját magad ellenfele.

A hétköznapok sodrásában ámulattal és megrökönyödéssel figyelem, hogy a szürke tömegek emberét milyen dolgok foglalkoztatják leginkább. Azt már az elején tisztázni lehet, hogy az értékrend-zavar teljes ezekben a körökben, ami persze az anyagias, életszemléletnek köszönhető. Ebből kifolyólag az élet legalapvetőbb feltételeit sem képesek értékelni: hogy van mit ennem, van hol aludnom és esetleg van, akik szeretnek és foglalkoznak velem és még esetleg netalán egészséges is vagyok.

Régi alaptörvény az, hogy akkor tanuljuk meg értékelni a dolgokat, mikor veszendőben vannak, vagy már teljesen elvesztek.

Magasabb szinten tisztán látszik az a sok gyalázat és bűn, ami itt a Földön zajlik, és ne higgyük azt, hogy ezek nem maradnak megtorlatlanul. Ha hosszú ideje figyeljük az élet alakulását, akkor tudjuk "Isten nem bottal ver", tehát aki az ősi természetes rend ellen vét, az isteni törvényeket sért, és ezért meg kell fizetnie! Az emberiség nem becsülte azokat az adományokat, melyeket az élethez kapott, sőt, két lábal taposott azokon, ezért ezek elvétetésre kerülnek majd, azért hogy az arra méltók számára egyszer újra visszaadassanak. De előtte meg fogják tanulni azokat megint, a lecke az kemény és keserves lesz, azért hogy azok soha többé feledésbe ne merüljenek!

Alapadatok
97 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
154 kg
135 cm