F.Gabriel társkereső férfi, 40 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Picit javítanom kell az adatlapon mert némileg megváltozott a családi állapotom de törölni nem szeretném magam mert sok értékes emberrel ismerkedtem meg és ők hiányoznának és persze szivesen beszélgetek de egyenlőre (és remélem egy jó ideig) csak ennyi.

" A külső ami megfog de a belső ami megtart."

Nem azt a nőt keresem akivel le tudnám élni az életem, hanem azt aki nélkül nem. Jó mondjuk már meg van.:)

Abszolút nincs rossz kedvem, meg a világot sem utálom de az alábbiakat a loveboxos és egyéb tapasztalataim alapján írtam az idők hosszú során.

Lehet az ember kedves nektek az sem kell. De ha valaki bunkó az után rohantok aztán meg jön a sírás, hogy megint átvert egy pasi.:)

Most, hogy így végigolvastam a saját lapomat olyan depresszió árad belőle, hogy ha valaki jó kedvel végogolvassa még az is öngyilkos akarna lenni:))))
Nem baj most már így marad. Nekem tetszik és hátha más is hasonló képpen gondolkodik mint én.

Na feladom. Ha szépet írok akkor sem válaszol senki, ha neutrálisat akkor sem, ha bunkó vagyok akkor azt kapom, hogy olyan vagyok mint a legtöbb pasi, ha ezt pedig kikérem magamnak akkor pedig pláne olyan vagyok. Döntsétek el mit akartok:)

Na ha ezt beírom akkor már tuti senki nem fog nekem válaszolni:) De a csak a barátaim miatt vagyok itt az hogy van? Nekem is vannak barátaim de ha hiányoznak akkor felhívom őket telefonon vagy írok egy e-mailt vagy iwiw-en üzenek vagy valami. MIért kell egy amúgy társkereső oldalra regisztrálni azért, hogy a barátaimnak irogathassak?

Kiegészíteném azt ami eddig ide volt írva. Régen kb 4 évvel ezelőtt egy hasonló oldalon találtam meg a volt menyasszonyomat és úgy gondoltam, hogy ez a hely tökéletes arra, hogy kedves nőkkel barátkozhasson és ismerkedhessen az ember. De rá kellett jönnöm, hogy 4 év alatt sok minden változott. Lányok akik más fényképével regisztrálnak, fiúk akik azzal szórakoznak, hogy női képekkel regisztrálnak stb stb. Ha sor kerűl egy találkozóra akkor az addig fantáziadús lányok meg sem tudnak szólalni és a sok beszélgetés alatt rájöttem hogy ezek a fórumok, oldalak elvesztették azt a szerepüket, hogy kapcsolatok jöhessenek létre. Ez persze köszönhető a mai fiatalságnak is. Nemrég jöttem haza egy másik országból ahol azt tapasztaltam, hogy nem arról itélik meg a másikat, hogy milyen hamisítvány Gucci cipőt és Dolce nadrágot tud venni valamelyik kínai piacon hanem arról, hogy olyan ember amilyen. Azt vettem még észre, hogy az embereket érdekli a másik, szeretnek egymással beszélgetni nemtől, kortól, társadalmi helyzettől, politika beállítottságtól és minden egyébtől függetlenűl ami itthon nem nagyon tapasztalható. Ezek után mindenki gondolhat rólam azt amit akar.....


Egy mindneki által normálisnak mondott srác vagyok. Szeretnék egy olyan lánnyal megismerkedni aki hasonlóan komolyan veszi az életet mint én de emellett szeressen szórakozni is. Nagyon fontos számomra egy nőben, hogy legyen határozott és céltudatos.A mai fiatalokkal ellentétben én szeretek színházba vagy akár operába is járni. De szeretek még bowlingozni, paintballozni, gokartozni stb. De szeretem azt is ha a párommal otthon együtt főzünk és utána megnézünk összebújva egy jó filmet. Nagyon fontos számomra a külső de mit sem ér ha nem párosúl hozzá egy értékes belső. Nem vagyok híve a két-három hetes járásnak nevezett bohóckodásnak, szeretem ha egy lánnyal meg van a közös hang, sokat tudunk beszélgetni és meg van az esélye egy hosszabbtávú kapcsolatnak.


"True love doesn't have a happy ending, true love doesn't have an ending."

"The most lonely place in the world is the human heart when love is absent."

MInden nő azt mondja, hogy kedves, ódaadó, hűséges pasira vágyik de amikor megkapják akkor eldobják. MIért?

Alapadatok
40 éves, Skorpió
férfi
heteroszexuális
Szeretem a társaságot
Budapest
Kék
Barna
76 kg
179 cm
Sportos

Partnerem van
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Ki van zárva