hugeaux társkereső férfi, 39 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Nyilván már a mellékelt képek alapján is evidens, h hibbant vagyok. Úgyhogy, tán még azt is megengedhetem magamnak, h sületlenségeket beszéljek.

Szóval.

Először arra gondoltam, h nem írok ide semmit, hiszen _úgyis_ (!) a kép alapján döntötök; így hát teljességgel értelmetlen azon fáradoznom, hogy megpróbáljam magam bemutatni. _Úgyis_ (!) csak a képemet nézitek meg, hogy a fene vinne el titeket. Bezzeg ha egy ronda bibircsókos vénember lennék, már nem is kellenék, mi?! No.

Természetesen fontosnak tartom megemlíteni magamról, hogy

okos vagyok,
szép,
ügyes,
kedves,
gyengéd,
aranyos,
odaadó,
ragaszkodó,
és persze egy szexisten -

- csakúgy, mint itt mindenki.

Ezeket egyébként az ismerőseim mondták rólam, szóval nyilvánvaló, hogy teljesen elfogulatlan vélemények. Értitek? Nem én mondom mindezt, hanem olyan emberek, akik ismernek engem, és külső megfigyelőként hajlandóak voltak pártatlan véleménnyel szolgálni! ;) Egyértelmű, h azonnal lefagyott volna a rendszer (és ezzel egyidejűleg rám szakad a mennyezet), ha valótlan dolgokat pötyögtem volna be az imént magamról, esetleg (eléggé el nem ítélhető módon) meg se kérdeztem volna az ismerőseimet, vagy ha netán (de hát ki lenne ilyen elvetemült?) fél percnél kevesebbet agyaltam volna az előbbi tulajdonság-listán.

Annak különösen örülök, h úgy érzem, a magammal kapcsolatban felsorolt tulajdonságok nagyon jól megragadják azt, ami egyedi bennem, ami csak rám jellemző; hiszen, nincs két egyforma ember, mint ahogyan két egyforma falevél sincs.

U.I. Az előbb kipróbáltam, h kigyúrt modell srácok képeit teszem ki a sajátom helyett, aminek hatására rögtön lerohantatok statikkal és levelekkel. Ebből is látszik, milyen álszentek vagytok, rohadt fehérnép!
Ismét bebizonyosodott, h _úgyis_ (!) csak a kép alapján ítéltek, fölösleges itten óriási energiákat fektetnem abba, h kimerítően jellemezzem magam!
(Sőt, ezentúl azt a - mások által már kitapasztalt, jól bevált - módszert fogom alkalmazni, h kiteszek magamról egy darab homályos, de legalább kis felbontású, viszont alulexponált képet, meg még vagy 10 borotvaéleset kismacskákról és kölyökkutyákról. Nehogy már csak a külsőm alapján írjatok! Különben is épp az előbb állapítottam meg, h szép vagyok - kell ennél több?)

----------

Na, jó. Az előbb leírtakban volt egy kis csúsztatás, mondhatni: hazudtam. Valójában egy f...kalap vagyok. Szegény vagyok mint a tempolom egere, így nincs lakásom, nincs autóm, nincs pénzem, valamint képtelen vagyok más, mint kibírhatatatlanul őszinte lenni, szóval ember legyen a talpán, aki képes velem huzamosabb ideig együtt lenni...

Alapadatok
39 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Zöld
Barna
100 kg
180 cm
Izmos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Felsőoktatási hallgató

Soha
Ritkán
Szeretek randizni