szerelmeslélek társkereső nő, 38 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Félig ördög,félig angyal.

Teljesen hétköznapi lány vagyok,semmi extra nincs bennem azon kívül,hogy nagyon csepp vagyok....én már hozzászoktam, hogy nálam mindenki magasabb :) :)

Öntelt,beképzelt emberek kiméljenek!!! Egy olyan rossz fiút keresek...aki feltétel nélkül tudd szeretni, és ezt éreztetni is tudja. A tetszik statin kívül egyenlőre többet nem tehetek...de annak nyilván meg van az alapja :)


Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között... És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal... És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó... És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget: a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével... És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez... Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér... Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked...


Komoly kapcsolatok híve vagyok!!!!!!!!

MÉRLEG nő - Elegáns és nőies

Legtöbbször igen vonzóak, sőt szépek. Olykor megtörténhet, az is, hogy nem éppen szép, de mindenképpen kacér, vonzó, szeme nagy és kifejező, mosolya hódító, rendkívül nőies, elbűvölő, szereti az eleganciát, bár ízlése nem konvencionális, inkább extravagáns. Törékenynek tűnik, de ez ne tévesszen meg senkit, mivel sokkal ellenállóbb, mint hinnék. Egzotikus, finom, magatartását a nyíltság jellemzi, s leginkább az orchideához hasonlít.
Árad belőlük a nőiesség, a báj. De vigyázat - tisztelet a kivételnek - meglehetősen csapodárak, kalandvágyóak. Nem tudnak ellenállni, nemet mondani a kínálkozó lehetőségeknek. Nagyon szereti, ha körüludvarolják, kedveli a flörtöt, szükség esetén azonban tud nemet is mondani. Azok közeledését fogadja el, akik udvariasak és melegszívűek hozzá. Szeretnek társaságban csillogni, színesen, érdekesen élni. A kellemes tevékenységekre, fényűzésre született, arra, hogy mutogassa és csodáltassa magát. Ajánlatos más csirájában elfojtani hajlamát a lustaságra, mivel abból sok gondja származhat. Rendkívül fontosak számára a díszletek, s ő is sokat ad a külső megjelenésre. Jól öltözik, pontosan tudja, mi teszi még egyénibbé, de nem kedveli a harsány színeket. Jó az ízlése, elegáns, roppant nőies. Környezetében is divatot diktál. Szeret elegáns helyekre járni, színházba, a lehető legjobb, legmutatósabb helyekre. Igényli a romantikát, a kedves kis ajándékokat. Jó színészi képességekkel rendelkezik, szívesen játszik szerepet, de az is lehet, hogy csak az adott környezethez próbál stílusosan alkalmazkodni. Mesteri hatásvadász. Könnyed, csevegő, levegős, akár a jegy, amelyben született.
Nem szereti a hangos, durva, közönséges helyzeteket. Utálja a vitát, a hangoskodást, ez nem az ő ízlésvilága. Menekül a konfrontáció minden fajtájától. Rendkívül alkalmazkodó, s ez is kényelmességéből fakad, szeret nyugodtan, kellemesen, harmóniában élni és ezért áldozatokra is képes.
A Mérleg nőt mindig meg kell hódítani, igényli ezt. Ő nem vágyódik a férfi szerepre, nem akar erős lenni, nem is határozott. Vállalja ami, egy gyenge nő, aki nem tud és nem is akar egyedül élni. Éppen ezért hamar igent mond a kérőinek, akik legtöbbször jó feleséget kapnak.
A Mérleg asszony a házasságban hatványozottan alkalmazkodó. Nagy gondot és sok energiát fordít arra, hogy a minden család életében előforduló kisebb-nagyobb összezördüléseket hamar és határozottan elsimítsa, mindenki megelégedésére. Ilyenkor a legkevésbé gondol önmagára, bár a Mérlegnek van hajlama egoizmusra, de a szerelemben és a családi életben hajlandó az önzetlenségre. Hajlamos az elhízásra, s ezért vonalaira állandóan ügyelnie kell. Ha elhagyják, akkor evésbe fojthatja bánatát.
A Mérleg igényli a szeretet és a szerelmet, és sokáig őszintén viszonozza, de vigyázat, a prózai hétköznapok hamar kiábrándítják. Igen tapintatos és nyugodt, eszményi feleség a törekvő férfi számára, azzal a feltétellel, hogy férje figyelemmel és megértéssel övezze.
A Mérleg nő nemcsak szép, de izgalmas partner is, és elég fantáziával rendelkezik ahhoz, hogy társával szexuális kapcsolatuk hosszú távon érdekes maradjon. Intelligens és általában művelt, s így szellemi, érzelmi téren egyaránt méltó partner.
Gyermekeinek jó és ragaszkodó anyja, jó háziasszony, ám nem hajlandó egész napra eltemetkezni a konyhába, a mosatlan edényhalmok között.

Alapadatok
38 éves, Mérleg
heteroszexuális
Nem keresek senkit!
Budapest
Barna
Barna
42 kg
143 cm
Sportos

élettársam van
Nincs gyermekem
általános iskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Rendszeresen
Ritkán
Ki van zárva