Cs1 társkereső férfi, 58 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

A NŐT keresem!
2008-ra egy kicsit megváltozott az életem. Egyedül nevelem 13 éves csodaszép és okos fiúgyermekem, ugyanis jelenleg némi mozgáskorlátozottságom van. Ezt én teremtettem magamnak, és egyedül én vagyok képes arra, hogy ezt visszafordítsam. Itthonról dolgozom, egy saját tulajdonú céget vezetek. A gyógyulásomért nagyon sokat teszek, voltam őssejt beültetésen, Joaonál Braziliába, és végigpróbáltam az összes alternatív gyógymódot. Röviden úgy tudnám összefoglalni az elmúlt 2 évet, hogy kerestem valakit, aki meggyógyul helyettem, de nem találtam!!! Csak én tudok meggyógyulni, csak rajtam múlik! Tudod nekem piszkos drága sílécem van:)
Régóta meditálok, és foglalkozok spirituális dolgokkal, ez az elmúlt 2 évben igencsak megerősödött. Nagyon sokat változtam, de nem eleget! Szeretem az életet, mindenem a gyermekem, és imádom a NŐKET!
Még nagyon sokat tudnék írni, de tudod mit? Ha érdekel keress meg:)

puszi

Csaba

Alapadatok
58 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék, kötöttségek nélkül
Budapest
Barna
Barna
77 kg
180 cm
Sportos

Válófélben vagyok
Van gyermekem
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Soha
Mértékkel
Szeretek randizni