Eldorado1 társkereső férfi, 45 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén

A szerelem legjobb oldala
Eldorado1

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Puszi minden csajszinak!
Nagyon tetszik ez a portál, sokfelé megfordultam már de ilyen szuper helyen még sohasem jártam. Azért vagyok itt amiért szerintem a legtöbben felkeresik ezeket a helyeket, nekem is pezseg a vérem, ismerkedni szeretnék, nem csak kizárólag szex kapcsolat céljából, mivel a nőkben én nem csak a „lyukat” látom amit be lehet tömni. Fontos nekem, hogy legyen személyiséged is, és persze fogadjon el engem olyannak amilyen vagyok, mivel nem vagyok könnyű eset, bár ennek ellenére nagyon sokan szeretnek.
Mielőtt bárki is megkérdezné, a képen valóban én vagyok és természetesen fejem is van, bár néha elvesztem , de ez tényleg ritkán fordul elő.
Elképzelés:
Inteligencia
Legyen benned egy mágnes ami lehetőleg vonzzon, és ne taszítson engem
Legyél mindig vidám, és optimista
100% nőből legyél, lehetsz szőke is de lehetőleg csak kívülről
Lehet, hogy sok mindenkit elriasztott a bemutatkozásom, de aki fenn marad a rostán, az biztos hogy nem fogja megbánni ha velem találkozik

Alapadatok
45 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Borsod-Abaúj-Zemplén
Barna
Barna
83 kg
188 cm
Izmos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Mértékkel
Szeretek randizni