Akiro társkereső férfi, 44 éves, Győr

A szerelem legjobb oldala
Akiro

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sziasztok!
Én egy kalandokra és tartalmas beszélgetésekre vágyó személy vagyok. Szabadidőmben leginkább olvasok, zenét (legszívesebben a trance műfajt) hallgatok, főzök, a környék macskáinak legnagyobb örömére. Úgy látszik, ők is szeretik a magyaros ételeket, nem csak én.
Kedvenc íróim közé tartoznak Robert E. Howard, Edgar Rice Burroughs és Philip K. Dick. Imádom a fantasy, sci-fi és a kalandregények lefestette világokat felfedezni. Ha időm és a lehetőségeim engedik, szeretek kirándulni, túrázni egy kristálytiszta vizű erdei tó partján vagy egy hegyi erdőben, ahol csak a madarak csicsergése zavarja meg a csendet.
Egy kapcsolatban számomra az őszinteség, bizalom és odafigyelés a másikra alapvető értékek. Szeretem minden helyzetben megtalálni a közös hangot az emberekkel. Barátaim szerint olyan ember vagyok, akit ha ledobnak egy kietlen sivatag közepén, 5 perc múlva biztosan kávézik valakivel.
Ha hasonlóan gondolkodsz és érdeklődsz ezen dolgok iránt, ne habozz, írj nekem!

Alapadatok
44 éves, Szűz
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Győr, Magyarország
Barna
Szőke
70 kg
174 cm
átlagos

Elváltam
Több gyermekem van
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Szeretek randizni