K_Ferenc társkereső férfi, 56 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
K_Ferenc

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sziasztok !

Ferenc vagyok, egy közvetlen, szórakoztató, intelligens, magára és környezetére nagyon is igényes srác, aki talán egy kicsit őrült, álmodozó, szenvedélyes, a földön jár de ne földhözragadtan.

Fontosnak tartom a hagyományos családi értékeket, az őszinteséget, megbízhatóságot, hűséget, az egymás iránti tiszteletet, figyelmet, egyszóval mindent, ami egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat alapja és mozgató rugója hosszútávon !

Nagyon fontos: azon lányok akik alacsony termetük ellenére csakis óriásokkal ismerkednének, kérem Ne változtassák meg véleményüket mert a jövőben elégedetlenek lennének döntésükkel !! Tehát Ök kiméljenek !

Ugy gondolom, hogy csakis a személyes találkozás után dől el, hogy két ember illik-e egymáshoz vagy sem. Kimondottan őszinte, hűséges lányt, keresek, akinek van humorérzéke és nem lehet mellette unatkozni.

Fotóval rendelkezők írjanak, mert a vizuális benyomás alapján választok.

Kapcsolati mottó: a külső megfog a belső megtart...

Kérek mindenkit elérhetőséget írjatok! ! ! Aki nem ír, vagy elfelejti, annak sajnos nem tudok válaszolni !

Alapadatok
56 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest VI., Magyarország
Zöld
Barna
83 kg
170 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó