Halasinak társkereső férfi, 73 éves, Almásfüzitő

A szerelem legjobb oldala
Halasinak

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Ez vagyok én:
Romantikus vagyok, házasságban de 7 éve: külön élünk. Nő tisztelő vagyok, és soha nem keverem az erőt az erőszakkal. -nem társat keresek. Abból több is lehet. Én, a páromat, egy NŐT-keresek.
Akit szeretnék:
Egyedül élek. Szeretnék egy kedves, nevetős nőt. Csillanó szeműt.
Akivel lehet beszélgetni, akivel el lehet menni. Mindegy séta, bisztró, vagy étterem.. Nem nyafogós, de: őszinte. Nekem ízületi bántalmaim vannak.. Ebben a korban kinek nincs? szeretem ha gondoskodnak rólam, de én is szeretek ápolgatni, pátyolgatni. Ne szóljon rám ha meccset nézek..ha olyankor mellém bújik, az külön : jó. MÁSKOR IS!!
Azt szeretném, hogy:
Ne sokáig legyek egyedül Szeretek nevettetni, és akkor: én is nevetek. A konzerv humort ritkán..
hobbim(?)
Természet. Horgász vagyok, de nem szenvedélyes.Aggodalmaskodó Optimista Tiszteletteljes Nyugodt természetű vagyok. És amit még:
Kutyus, séta, utazás, de csak itthon! (csodaszép országban élhetek, és büszke vagyok arra, hogy: magyar lehetek) Az utazás? Mindegy busz, vonat, csak kereke legyen. Motoros voltam, shoperes ma: már csak: robogó..
Mindenhol jól érzem magamat ahol: szeretnek. Ne félek semmilyen változástól. Ahol most élek, azt én, egy rombol építettem. Olyan amilyen, de ha van egy kedvesem, akkor otthon. De. Ez az otthon, a kedves miatt, lehet: bárhol..
Amit nem viselnék el:
Dohányzás, szesz, testékszer, tetoválás, nyafogás. Ebben a korban már ritkul a szex..szóval: ne legyen 'akkor' fejfájós.

Alapadatok
73 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Almásfüzitő, Magyarország
Zöld
Változó
75 kg
170 cm
átlagos

Válófélben vagyok
Csak külön élő gyermekem van
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Szeretek randizni