Roland821019 társkereső férfi, 37 éves, Kecskemét

A szerelem legjobb oldala
Roland821019

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szia
Hogy mit írhatnék magamról? Púpos nem vagyok, fogaim épek, járásom normális, bőröm színe fehér, vannak tiszta ruháim, sőt van hol laknom is. Ez már lehet elég ugye? Na jó tisztelem a helyesírást, a természetet, a munkát, az önmegvalósítást. Vannak céljaim, és lesznek is kb. 85-90 éves koromig, ellenben nincs okos telefonom, térerőm , jó autóm, televízióm, olvasatlan könyvem. Tulajdonképp egy gazdatest vagyok amint társadalmi elvárások élősködnek, kevés sikerrel. Bejártam a fél világot motoron, könyvet írtam, siklóernyőzöm, egyedi motorokat építek, megtermelem a saját élelmem, és felépítem a saját házam.
Olyan nőt keresek aki szeret kapálni és ügyesen kihúzza a tarackot, mert én ebben béna vagyok. Ezen felül jó ha szereti az állatokat, jó zenét, tetoválásokat, esetleg az embereket helyettem is, tud húst rántani, vagy ha nem akkor érje be azzal amit én produkálok.

Alapadatok
37 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Kecskemét, Magyarország
Kék
Szőke
91 kg
184 cm
átlagos

Elváltam
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó