Auron társkereső férfi, 43 éves, Baranya

A szerelem legjobb oldala
Auron

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Csak ismerkedem. Elvárások: őszinteség, humor, ivarérettség esetleg érettségi. =o)

A lényeg, hogy nő legyen és ne kislány. Legyen saját véleménye, személyisége.

Pár szó rólam:

Lehettem volna bíró, de sajnos nem tanultam meg latinul, így latintudásom nem volt elegendő ahhoz, hogy az igen szigorú jogi vizsgákat letehessem. A jogi vizsgák rendkívül szigorúak, híresen nagy ott a szigor. Emberek támolyogva jönnek ki a bírói vizsgáról és azt mondják:
- Istenem, de szigorú volt ez a vizsga!
Így lettem bányász.
Szénbányász.

A bányászvizsga nem annyira szigorú. Csak egyetlen kérdést tesznek fel: "Ki vagy?"
Erre sikerült 75%-os választ adnom, így csatlakozhattam a szénbányászok közösségéhez.
Az egyetlen baj a bányásztársadalommal, hogy a tagjai nagyon unalmas beszélgetőpartnerek. Csak arról beszélnek, hogy mi történik a bányában. Ez rendkívül unalmas. Például:
- Ejha! Találtam egy darab szenet!
- Tényleg? Valóban?
- Igen, semmi kétség, ez a fekete színű anyag bizony szén!
- Remek! Pont emiatt vagyunk itt!

Írtam egy könyvet, a címe: "Élményeim a bányában".
Egy férfiról szól, aki egy napon lemegy a bányába, ott meglát egy darab szenet, megfogja, feldobja a targoncára, az eltűnik egy hosszú, sötét alagútban és a darab szenet a férfi sosem látja többé. Ez egy nagyon rövid történet, de szerintem rendkívül unalmas. Elvittem egy könyvkiadó szerkesztőjéhez, aki megerősítette a véleményemet. Azt mondta, hogy minden kétséget kizárólag ez a legunalmasabb történet, amit valaha is olvasott. Így beszélt:
- Az a baj a maga történetével, hogy hiányzik belőle... minden. Amit csak el lehet képzelni, az mind hiányzik belőle, de mindenekelőtt hiányzik belőle a szex és az erőszak, amelyek pedig oly nélkülözhetetlenek e nehéz időkben.
Így hát, kicsit átírtam a művet és új címet adtam neki: "Szex és erőszak a bányában".

Úgy kezdődik, hogy három meztelen nő, Beril, Stella és Margaret kóborol a sivatagban erőszakosan. Meztelenül és erőszakosan kóborolnak a sivatagban. Minden nap egyre erőszakosabbak, minden nap egyre meztelenebbek. Egy napon a meztelen nők vezére, Beril Wittington meglát egy használaton kívüli bányaaknát.
- Gyertek lányok! - kiabálja csintalan csillogással a szemében - Rohanjunk le a bányaaknába és csináljunk undorító dolgokat egymással!
Így a három meztelen, erőszakos nő egy emberként lerohan a bányaaknába és undorító dolgokat csinál egymással, mégpedig: széndarabokat hajigálnak egymáshoz meztelenül és erőszakosan.
Addig dobálják egymást, míg zúzódásaiktól kékek-zöldek nem lesznek. A szénpor lassan ellepi őket és kómába esve elterülnek a földön. Ekkor jön a fordulat.
Egy bányász, akinek a figuráját magamról mintáztam, megtalálja a három meztelen, erőszakos nőt, de mivel zúzódásaiktól mind kékek-zöldek és a szénpor beborította őket, széndarabnak nézi mind a hármat. Megfogja, feldobja őket a targoncára, az eltűnik egy hosszú, sötét alagútban és a férfi sosem látja őket többé.

Bárcsak megtanultam volna latinul, mert a bíró munkája biztonságosabb, mint a bányászé. Például a bíróságokon nincs lábra eső szén. Sőt, a bíróságok életének közismert tartozéka a lábra eső szén hiánya. Ha két bíró találkozik a folyosón, így beszélgetnek:
- Helló, ma se sok szén esett a lábamra!
- Hát nekem se!
Szóval, mindent egybe vetve, inkább lettem volna bíró mint bányász.

Alapadatok
43 éves, Oroszlán
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Baranya
Kék
Szőke
72 kg
178 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyéb felsőfokú
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Soha
Lehet róla szó