Somikatus társkereső nő, 39 éves, Baranya

A szerelem legjobb oldala
Somikatus

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Nem kalandot keresek, hanem az Igazit, egy jóképű, sportos, őszinte Pécs környéki férfit, aki mellett nő lehetek, akiben bízhatok, aki az igazi társam, akinek foghatom a kezét, és akihez mindig bújhatok. Őszinte, vidám, szeretni nagyon tudó lány vagyok. Nálam az érzelmek dominálnak, ha valakit szeretek azért mindent megteszek, és megpróbálok neki mindent megadni. Hiszem, hogy létezik az Igazi, aki mellett boldog lehetek, és akit boldoggá tehetek. Őszinte, helyes, hűséges, humoros, kedves, sportos srácot keresek, aki átölel, és többet nem enged el...és nem az a célja, hogy meztelen fotókat csikarjon ki belőlem... és nem külföldi sztárok fotóit pakolja a profiljára...
Nem virtuális barátot keresek, hanem olyan férfit, akinek fontos a személyes kontaktus, aki hajlandó találkozni, és nem csak játszadozik velem. Ha reményt adsz, akkor esélyt is adj!

Alapadatok
39 éves, Rák
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Baranya
Barna
Barna
64 kg
162 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Egyéb
Alkalmanként
Ritkán
Szeretek randizni