Jona társkereső férfi, 35 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

A legőszintébb vallomás, melyet tehetek az, hogy húszas éveim közepére jócskán belefáradtam a nihillel és személytelenséggel telített szórakozóhelyeken történő egymásba gabalyodós, 2-3 hónapos románcokba.

Félelmetes, hogy mennyire üres szappanbuborék-játék ez az egész, melyet ha próbálsz elkapni, már szét is pukkant a tenyeredben, és fújhatod a következőt.

Érett nők érdekelnek, akik képesek megélni az élet szépségeit, és mindeközben nem státuszszerelmeket keresnek, melyekben a pénz és a biztonságérzet mellett a férfi csak "futottak még" kategóriaként van jelen. Az általam vágyott nőszemély nem csupán eszközt lát bennem jómódú élete finanszírozásához.

Olyan embert keresek, akinek az agyát még nem mosta ki teljesen a világ anyagias gondolkodása, a pénz utáni minduntalan sóvárgás. Aki szeretne kitartani, és küzdeni a kapcsolatáért, ahelyett, hogy bármely probléma esetén a feladás könnyebb útjára lépne.

Ui.: A zene (gitár, ének), valamint a motorozás kiemelt szerepet töltenek be az életemben.

Alapadatok
35 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Barna
Barna
86 kg
181 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Soha
Mértékkel
Szeretek randizni