Serataffer társkereső férfi, 47 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Serataffer

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Talán azzal kéne kezdeni amit én is a legjobban ismerek. Magammal!
37 éve élek ebben a városban, bár az első három évet a kertben töltöttem el. Kivételt képeztek azok a nyári délutánok mikor szüleim elvittek egy babakocsival a közeli Duna-partig, a ház mögötti töltésen. Ez a ház a 23. kerületben állt egy csendes kis utcában mely merőleges a Duna, egy kisebb mellékágára. Betonfallal megerősített gát, alatta erdő, melyet áradáskor a Duna, a fák derekáig rendszerint elönt. Az év többi részében viszont remek kis sétákat lehet itt tenni, egész a 60 méterre lévő partig. Sőt ha szerencsénk van, alacsony vízállásnál még át is kelhetünk a szemközt lévő szigetre úgy, hogy a gumicsizmás stílust kedvelőknek még a zoknija sem lesz nedves. Talán erre a helyre vezethetett az első kirándulásom mint oly sokunknak az utcában.
A második három évem egyik legjelentősebb kalandja talán az óvodából való kilógások voltak. Ha menni kell hát megyünk és persze ilyenkor mindig akad egy jó barát aki segít a kerítés alatti menekülő árok kiásásában. Apró hősök apró kalandja a sétáló utca padjáig, és vissza a jól megérdemelt jutalomért ami az óvoda egyetlen dömperének birtokjoga volt.
Jöttek az iskolás évek és vele az újabb világra szóló felfedezések. Pár sarokra lévő, eddig ismeretlen játszótereken fellelt hinták, mászókák és csúszdák. Egy egy mellékutca hatalmas, megmászásra váró fái. Terek, dombok, házak na és persze új barátokkal új kalandok...

Na jó, ezt hagyjuk most! Inkább kérdezz :)

Alapadatok
47 éves, Kos
férfi
heteroszexuális
Budapest
102 kg
179 cm

Egyéb felsőfokú
Főállású munkaviszony