Anridelagarder társkereső férfi, 55 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Anridelagarder

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Független férfiként regisztráltam.
Normális, korrekt, kiegyensúlyozott, önmagára igényes, határozott, udavarias férfiként partnernőt keresek.
Nem keresek mindenáron és/vagy görcsösen kötöttséget. Finom lépésekben, emberi léptékben képzelem el a közel kerülést. Ez nem azt jelenti, hogy abban merül ki az életcélom,hogy minden nap mással bújjak ágyba vagy párhuzamos szálakat futtassak! Pusztán annyi a kiindulópont, hogy nem összebútorozni szeretnék a második randevún (hanem egyáltalán eljutni odáig).
Ahogy másoknál olvastam, nálam is többé-kevésbé igaz:
nem állt mellettem az esőben Sophie Marceau hogy felajánljam a kocsimat, nem ütköztem össze a bevásárló kocsival álmaim nőjével a supermarketben, nem pillantottál rám a piros lámpánál a másik sávban várakozva.
Így hát regisztráltam, hátha itt bujkál az a valaki, aki ismer olyan szavakat mint kölcsönös megbecsülés, tisztelet, hűség, odaadás, vágy és ezeket ki is tudja/meri/akarja fejezi.
Kölcsönös szimpátia esetén találkozgassunk, menjünk rendezvényre, menjünk színházba, ugorjunk be az autóba és hétvégézzünk vidéken, legyünk ott a legújabb film bebmutatón és szerelmeskedjünk élvezetes meghittségben.
Hogy ebből mi alakulhat később?
Question of time...

Alapadatok
55 éves, Bak
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Barna
Barna
78 kg
179 cm
átlagos

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Főiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó