Noked társkereső férfi, 39 éves, Tolna

A szerelem legjobb oldala
Noked

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Gyerekkorom óta olyan vagyok, mint a Duracell nyuszi! Csak megy és megy és nem fogy ki az energia! 15 évig sportoltam versenyszerűen (foci, tenisz, floorball), megmásztam Magyarország összes magashegyét, de jártam Szlovákia és Szlovénia hegycsúcsain is. Van egy nyelv, amit nagyon jól beszélek: 10110100101010, és ezzel szinte bármit megtehetek, továbbá beszélem az angolt, németül makogok, lengyelül kuttogok és kínaiul meg tudom kérni a kezedet. Az ország egyetlen olyan helyén dolgozok, ahol csupa sugárzó anyag vesz körül és ettől én is egy sugárzó személyiség vagyok! Amilyen jól elvagyok a szabadban, ugyan úgy jól érzem magam a falak közt is. Könyvek, filmek, társasjátékok, számítógép vagy akár a gyűjteményem is szóba jöhet.
Ha jellemezni kellene magam, azt mondanám:
Ha régi filmekből választanék, akkor legszívesebben Terence Hill lennék, ha sorozatokból, akkor Tony DiNozzo, akciófilmekből Léon-t (azaz Jean Reno) választanám és vígjátékok tekintetében csak is Jim Carrey jöhetne szóba!
Tagja vagyok egy olyan titkos szervezetnek - mely a világ lakosságának 1-2%-át foglalja magába - amibe csak vörös hajúak léphetnek be!

Alapadatok
39 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Tolna
Zöld
Vörös
75 kg
174 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó