MotorosSrác társkereső férfi, 40 éves, Jász-Nagykun-Szolnok

A szerelem legjobb oldala
MotorosSrác

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Komoly, mégis álmodozó vagyok.. és hiszek benne hogy el is érem álmaim :) Legújabb ilyen egy vitorlás hajó, ami ku*va drága, de tudom hogy 1x elérem :))
A napjaimat és életemet a kereskedelem, a zene, a kondizás, a bulik, nyáron a motorozás, és végül de nem utolsó sorban a tőzsde határozza meg.. elég szerteágazó az érdeklődési köröm, de megpróbálok mindenre figyelni :) Építek egy stúdiót is, ahol reményeim szerint saját zenéket sikerül majd összeállítani :) ...ami aztán majd világsláger lesz :)))
..viszont ez mind semmit sem ér egyedül... hiányzik az életemből egy lány.. aki értelmet adna az egésznek.. Aki miatt érdemes felébredni, akivel át lehet élni boldog pillanatokat, akit meglephetek, és örülhetek hogy örül.. :) Akivel összebújva lehet filmet nézni, romantikázni... vagy épp elmenni és egy jót bulizni :) ..és az se baj ha szeret motorozni.. :))

Alapadatok
40 éves, Halak
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Jász-Nagykun-Szolnok
Barna
95 kg
182 cm
Izmos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Mértékkel
Szeretek randizni