Szaby74 társkereső férfi, 49 éves, Nógrád

A szerelem legjobb oldala
Szaby74

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

No, megpróbálom röviden, bár ez nem jellemző rám, mert imádok beszélni és szerepelni.

Modern gondolkodású, alapvetően az embereket és a társaságot kedvelő ember vagyok, fogékony vagyok új dolgokra, szeretek a középpontban lenni.

Imádok utazni, világot látni, megismerni kultúrákat, más közösségeket, de néha jól esik csak bejárni egy-egy vidéket autóval is.

Szeretem a wellnesst, ha csak tehetem rendszeresen járok úszni, szaunázni, nyáron futok, biciklizem, télen ugribugri, spinning. Ma végigtekertem az első dupla spinning/spin racing eddzésemet, van izomláz de már tiszta függő vagyok . Következő projekt, hogy megtanuljak síelni, mert ez eddig kimaradt az életemből.

Jelenleg még Salgótarjánban lakom, de vállalkozásom ügyei miatt nagyon sokat járok a fővárosban, ezért Budapest, Pest megye nem akadály.

Kitöltöttem az ideál rovatot, ezt légyszi vegyétek figyelembe, csak nemdohányzó hölgyekkel szeretnék ismerkedni (sajnálom, de imádok csókolózni, és különben is Carrie is leszokott Aiden miatt).

Még valami, gondolom TI sem tudtok mit kezdeni a kép nélküli megkeresésekkel .... Na ezzel én is így vagyok.

Alapadatok
49 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Nógrád
Zöld
Barna
93 kg
183 cm
átlagos

Elváltam
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó