Casanova1992 társkereső férfi, 31 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén

A szerelem legjobb oldala
Casanova1992

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Helló Profillátogató.
Ide felesleges leírnom sok mindent de, az alapokat leírom.:
Én egy normális, kedves, sokak szerint aranyos és édes srác vagyok. Régimódinak nevezhető belső tulajdonságokkal, amit az élet adott, csalódások, és a többi hasonló dolgokkal.
Romantikus ember vagyok, udvarias, olyan aki azzal aki kicsit is fontos neki, sose bunkó, én inkább falnak szaladok, de nem bántom azt akit szeretek. Védelmező típus vagyok, aki óvja és szereti azt aki viszont szereti. Nálam a örök húség alap dolog, inkább megmondom ha valami bajom van, mint hogy másnál keressem a boldogságot. Olyan vagyok, aki élete szerelmének se adna 2. esélyt, mert tudom ami egyszer elromlott, megjavulni nem fog, csak elbújni.Olyan ember vagyok, aki sokat tapasztalt, aki rájött , hogy lehet kiismerni egy embert pár óra alatt. aki tudja kiben bízhat kiben nem , kiért érdemes küzdeni kiért nem.
Elvárásom nincs sok, de mégis ha 100 nőből, egy ha megfelel már a mai világban.
Annyit várok el csupán hogy a lány legyen ápolt, ne legyen elhanyagolt, (túlságosan molett, s túlságosan , észrevehetően szőrös se). Nálam inkább belső elvárásom van, sok. Szeretem ha kimutatja amit érez, szeretem ha tudom, érzem hogy szívből szeret, ha kimutatja hogy bízhatok hűségében, szeretem ha nem rajtam veri le az idegét. Nem érdekel az h milyen a haja, a szemén is csak azt nézem, mit látok benne, nem azt hogy milyen a színe, mosolyát mindig megnézem, mert abból is láthatom őszinteségét, alakjánál nem zavar ha nem modell, de elvárom hogy adjon magára, így ne legyen túlságosan molett alkat. Szeretem ha a lány is régimódi,ami alatt én azt értem hogy simogatás közben ne érezzem h ápolatlan a keze, lába.
Lehet kicsit hosszúra sikerült a leirás. de mégse várok el sokat ... Manapság ez csekély.
Köszönöm hogy szántál rám időt, és elolvastad.
Ha érdekellek, vagy jobban megszeretnél ismerni kérlek írj.

Alapadatok
31 éves, Skorpió
férfi
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Borsod-Abaúj-Zemplén
Barna
Barna
75 kg
185 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Ateista
Soha
Ritkán
Szeretek randizni