Photoboy társkereső férfi, 39 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Soha nem tudtam ide mit érdemes írni. Lehet sokmindennel kitölteni a helyeket, de úgy gondolom, hogy a leglényegesebb dolgok pár sorban nem férnek ki, de elindulásnak talán jó lehet.
Budapesten Élek, rendvédelemben dolgozom, és másodállásban Mentősofőr vagyok. Van egy kutyám, Mogyi, kistestű 3 éves keverék kutyus. Ezt azért írom ide, mert fontosnak tartom, mivel aki nem tudja elviselni az állatokat (hozott össze a sors ilyen nővel) az ne is keressen meg.

Belső tulajdonságok? : Egy kicsit rosszfiú, egy kicsit romantikus szerető. Néha lökött, néha szétszórt, bolondos, de örökoptimitsa és mindíg mosolygós, de ha kell akkor komoly és határozott. Azt hozzá kell tenni nem vagyok átlagosan összerakva ;) szeretem, ha pörögnek az események, de ugyanakkor kell az is, hogy lazítson az ember. Nyugodtan, otthon, egy pohárka bor, és egy jó film mellett. Na és persze mindezt a párja társaságában ;)

Imádok főzni, motorozni, fényképezni... a fotózás nem csak hobbi, munkaszerűen csináltam, de mára csak olyan művészeti tevékenységnek fogom fel. Saját kiállításokat szervezek.

Kedvenc ízvilágom az Olasz és Japán konyha. Zenei téren mindent meghallgatok, de a populáris zenei stílusba tartozó zenéket kedvelem.

Alapadatok
39 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Barna
Barna
115 kg
179 cm
Mackós

Elváltam
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Keresztény
Alkalmanként
Ritkán
Szeretek randizni