zorromoto társkereső férfi, 49 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
zorromoto

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Bevezetésképp:
Annyi gyönyörű hölgy,lány,csajszi van ezen az oldalon akik biztosan teli vannak érzelemmel,testi lelki szellemi értékekkel.Sajnos ez a rohanó világ ,és bár ide csúnya kifejezés ,de fogyasztói társadalom tette azt hogy most itt keresgélünk mint egy piacon vagy magazinba ahol szín,magasság,köbcenti, autó, pénz és még sorolhatnám mi minden alapján lehet választani.Kérek mindenkit ,hogy adjuk meg az esélyt egymásnak ha már átestünk a vizuális rostán.Mire is? Arra hogy esetleg boldogok lehessünk együtt...

Hogy ki vagyok én? Inkább azt próbálom leírni milyennek képzelem a mindennapjaimat a leendő párommal.
A klasszikus értelembe vett férfi-nő kapcsolat híve vagyok.Először is kell, hogy felnézzek rá mint nő.Legbelűl meg kell hogy őrüljek érte.Ha bármikor ránézek akkor legyen az az érzés hogy "hmm ez az én csajom-feleségem"Izzig vérig szeretni akarom mint a társamat mint ,nőt, mit a leendő gyermekeim anyját.Reggel ha felkelünk akkor mosolyogva nézzünk egymásra, és még egy jó sex is belefér :) Fontos hogy tudjunk egymással kommunikálni,nevetni.Nem árt ha szereti a humort és tud is rá reagálni.Nem várom el hogy minden este 19.00-kor vacsora legyen az asztalon,de ha néha a munkából hazafele megcsörren a telefon hogy 'mit ennél drágám?" azt nagyon tudom értékelni.Nem mászok a falra ha mosatlan ott marad estére a tartóba és az sem baj ha nem fénylik a lakás mint a salamon tö...e.Mindegy hogy hol vagyunk az a lényeg hogy jól érezzük magunkat egymással.(séta,mozi,kirándulás,fesztiválok)Fontos hogy jól érezzük magunkat egymás családjában.Persze ez nem mindíg jön össze.Végűl de nem utolsó sorban a sex: Imádom a szenvedélyt ,nem csak durr bele bumm.Nem vagyok se perverz se strigulavadász.Egyszerűen szeretem a szenvedélyes minőségi sexet.Ennek működnie kell bárhol és bármikor ha megkívánjuk egymást.(Aki így gondolja úgyis tudja miről beszélek)
Úgy érzem ennyi idősen már tudja az ember hogy mi és ki a jó neki.Ezek egy őszinte srác szavai.Mert igenis vannak még normális pasik.

Még valami: Nem vagyok szteroidbomba,se kopasz,és képzeljétek még a tetkós ember sem kapott el hogy jól kilyukassza a bőröm ))


Remélem nem riasztottam el senkit egy esetleges találka lehetőségétől.Nem harap a bácsi inkább puszilgatna )
Hölgyeim írjatok bátran!!!(beszélgessünk kicsit vagy találkozzunk)

Alapadatok
49 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Budapest
Zöld
Barna
91 kg
180 cm
átlagos

Nincs gyermekem
Egyéb felsőfokú
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó