vado társkereső férfi, 47 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
vado

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Uralod ha elengeded,Eléred ha nem kergeted,Tied ha már nem akarod,Megtalál ha nem kutatod!!!!!
Ügyelj arra,hogy megszerezd amit szeretsz,különben kénytelen leszel megszeretni,azt amit kapsz.



Érdekes vagy tanulságos de mindenképpen kritika és élcelôdés mentes de az esetleges választékos beszéd,a talán mai rohanó világunkba némi udvariasság,esetleges nem tôzsgyökeres suttyó viselkedés(elnézést akinek nem inge nem veszi magára)miért a 99%ban ijedtséget és nem pozitiv hozzáállást eredményez pedig semmi trükk és hátsó szándék nincs mégis.....ellenben ha alapban uninteligens a viselkedési forma alap az elutasítás és az ellenszenv.de egyik sem megfelelô nos...............................



Többségünk,csendesen minden felhajtás nélkül éli végig életét e földön.Aligha fogadnak bennünket vörös szőnyeggel, nem emelnek tiszteletünkre pompás emlékműveket. Ez azonban nem csökkenti fontosságunkat. Százszámra várják ugyanis emberek, hogy egy magunkfajta odalépjen hozzájuk, emberek akik hálásak lesznek a mi együttérzésünkért, bátorításunkért...Valakinek boldogabb lesz az élete,mert nem sajnáltuk az időt, hogy megosszuk vele, amit adni tudunk. Többnyire alábecsüljük egy mosoly, egy simogatás, egy kedves szó, egy figyelő tekintet, egy őszinte bók, vagy csekélyke törődés erejét, pedig mind képes rá, hogy új irányt szabjon az életnek. Nem is gondolnánk milyen végtelen sok lehetőség adódik nap mint, hogy mindezt kimutassuk annak aki érdemleges feltétel nélkül minderre.Én én vagyok, a hibáimmal együtt és talán némi jó tulajdonsággal.

Alapadatok
47 éves, Skorpió
férfi
heteroszexuális
Budapest
Zöld
Barna
75 kg
180 cm
Sportos

Középiskola
Főállású munkaviszony

Rendszeresen
Ritkán