zsuzsa1 társkereső nő, 51 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Egyetemet végeztem az Egyesült Államokban pszichológia szakon, de nem dolgozom a szakmámban. Másik területre sodort az élet. Azokat az éveket nem tartom elpocsékoltnak más okok miatt, de mai fejjel azt gondolom, hogy pszichológiát csak az életből lehet tanulni, teljesen fölösleges egyetemre járni e miatt.

Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl. Együtt éltem 12 évig valakivel. Ez a szakasza életemnek lezárult, de volt párommal továbbra is is szeretjük és tiszteljük egymást. Annál is inkább, mert nagyon fontos nekem, hogy 3 éves kislányom a lehető legjobb viszonyban legyen az édesapjával.

Egy kapcsolatról az gondolom, hogy jó esetben hosszútávon sem kell, hogy az unalom és megszokás teljesen eluralja. Mindenkiben vannak még további mélyebb és mélyebb rétegek, amelyek megismerése soha végetnemérő kalandot jelentenek. Már amennyiben valaki hajlandó egy ponton túl is magába nézni; kockáztatni, hogy esetleg olyat is talál magában, ami nem egyezik az addig magáról alkotott képpel. Azt hiszem, én ilyen ember vagyok. Tudni akarom, hogy ki vagyok.

Pozitív értéknek itélem meg, hogy őszinte és egyenes ember vagyok, szinte túl egyenes. Egy komoly hibám ami mindenképpen említést érdemel, hogy türelmetlen vagyok és emiatt impulzív. Mindenképpen igyekszem ezen dolgozni, változtatni; hát ha nem ezer kilométeres sebességgel haladok, de azért lépegetek előre.

Nem vagyok féltékeny típus, senki után nem nyomozok. Valahogy úgy érzem, hogy intenzív természetemből fakadóan a másiknak úgysem marad energiára arra, hogy paralel párhuzamos viszonyokat folytasson. Ez nem jelenti azt, hogy pl. egy 20 éves kapcsolatban nem tudom elképzelni, hogy a másik ne bukjon el soha, hiszen az ember nincs fából. Mindazonáltal én monogám tipus vagyok.Ja, és szép is vagyok, persze ha nagyon szomorú, akkor kevésbé.

Vannak rossz és jó napjaim, vidám is vagyok meg szomrú is időnként. Valódi ember vagyok és ilyet is keresek.


Alapadatok
51 éves, Szűz
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Zöld
Barna
57 kg
160 cm
Karcsú

Független vagyok
Van gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Ritkán
Lehet róla szó