RicoRico társkereső férfi, 45 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
RicoRico

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

A Vízöntő csillagjegy uralkodó bolygója az Uránusz, szimbóluma a vízhordó {vízöntő}. Mivel a változást jelképező Uránusz hatása alatt születtek, a Vízöntők a jövőben élnek. Szellemileg teljes mértékben függetlenek és egy cseppet sem elnézőek azokkal szemben, akik a megszokott felé akarják őket terelni, vagy egyszerűen nem értik meg eszméiket. Azt nem lehet mondani, hogy a Vízöntők társadalomellenesek. Pont ellenkezőleg. A barátságot, a testvériséget legalább olyan fontosnak tartják, mint a szellemi eszméket, és állandóan ösztönzést várnak az emberektől. Emberszeretők, és mindig azon gondolkoznak, hogyan tehetnének többet az emberiség érdekében. Álmodozók, idealisták, fejükben gyakran fordul meg az a gondolat, hogy meg kellene menteni a világot, a béke követei is lehetnek. Mindennek meg kell fizetniük az árát, és sok Vízöntő ábrándult már ki a valós világ realitásától. A Vízöntők gyakran járnak a fellegekben, ezért úgy tekintenek rájuk, mint csodabogarakra. Nagyban gondolkoznak, ha a problémamegoldás módjairól van szó. Nyugodtságuk szintén félrevezető lehet, és mögötte szellemi nyugtalanság rejlik. Amikor ismét a földön állnak, a zodiákus legkedvesebb emberei.
Könnyedek, soha nem lehet unatkozni mellettük. Ha megkapják azt a szabadságot, hogy önmaguk lehessenek, a legszórakoztatóbb, leghűségesebb társakká válnak.
Felülemelkedik a dolgokon és ebből a perspektívából kicsinek és lényegtelennek látja őket. Mégis ebben rejlik az a képessége, hogy a dolgokat összefüggéseiben lássa. Mindig a megvalósíthatóság és a gyakorlatiasság határán mozog sőt, még ennél többre törekszik. Képes a régi és az új szintetizálására, így mindig megelőzi korát, az emberek nehezen értik meg szándékait. Öniróniája miatt gyakran excentrikusnak, álmodozónak, vagy bohócnak gondolják. Teljes függetlenségre törekszik. Szereti az eredetiséget és megpróbál szeretetreméltó lenni. Életre való és társaság kedvelő, annak ellenére, hogy néha igényli a magányt, amikor elmélyedhet gondolataiban.
Hűséges akikkel baráti kapcsolatra lép, személyes szabadságuk tiszteletben tartásával. Becsületes, diplomatikus, türelmes, tapintatos, nemeslelkű, megbízható, és természetes becsvágyú. Nagy az igazságérzete, ezért jó békítővé válik. Az egyenlőséget mércének tartja, ezért a kivételezést elítéli. Eszményeinek mindenkor hangot is ad. Akarata erős, állhatatos, akadályt nem ismerő.
Nehezen viseli a kötöttségeket, annak ellenére, hogy hűséges, szeret jönni-menni szabadon. Könnyen felindul, de hamar meg is bocsát és visszatér víg kedélye. Szerelemben a maximumot várja el és azt is igyekszik nyújtani. Szereti az izgalmas helyzeteket, mindig igényli a különlegességet a partnerkapcsolatban is. A szerelemben és házasságban is fontos számára a barátság. Mélyen tud szeretni. A szerelemben is újító forradalmár, mint élete összes megnyilvánulásában. Ha munkahelyén túl sok felesleges, értelmetlen szabályt akarnak rákényszeríteni, akkor inkább más munkahelyet keres. Bármilyen hivatást választ, mindig a haladó, új eszméket fogja képviselni.
Talán két kép: a szfinx és az udvari bolond különösen megvilágítja mélyebb lényét. A szfinx messzetekintő, mindenen keresztülnéző mosolyát látjuk tükröződni a Vízöntő-ember arcán, jobban mondva azon a maszkon, amit hord. Nem árulja el mit érez, mit gondol és mit akar. Az udvari bolond szerep megengedi, hogy a legmélyebb igazságokat, a legragyogóbb szellemességeket, a legszélesebb megjegyzéseket dobhassa oda a hatalom birtokosainak.

Alapadatok
45 éves, Vízöntő
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Budapest
Zöld
87 kg
179 cm
Izmos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Gimnázium
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó