juszuf72 társkereső férfi, 51 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén

A szerelem legjobb oldala
juszuf72

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Nem vagyok sem sármos,sem vagány.Csupán egy átlagos pasi aki keresi a jobbik felét.




..........................................................................................


A Rák jellemrajza

A Rák érzékeny és bizonytalan természet. Az emberek általában elég sok rosszat mondanak róla.

Ha megfigyeljük a Rákot és megpróbáljuk tolmácsolni viselkedését, az eredmény nem lesz sokkal világosabb, mint az általa adott magyarázatok. Magatartása teljesen meghaladja logikánkat. Mivel nem értjük, hajlamosak vagyunk azt a következtetést levonni, hogy a Rák érthetetlen.

Vele született felületes érzékenysége a Rákot túlfűtötté teszi, és szinte elkerülhetetlen, hogy hangulata folytonosan változzék. A Rák még mások jelenlétében is képes tétlen és szótlan lenni, aztán egyszer csak, hipp-hopp mozgékonnyá válik. Ezzel a viselkedéssel igencsak elképeszt mindenkit. A Rák úgy diszkrét, hogy igazából mégsem az. Nem titkolózik, de azért nem mond el mindent. Hogy értsük viselkedését, ismernünk kell jellemének két fontos vonását. A Rák a világ változásait születésétől fogva érzésein keresztül fogja fel. "Érzi" az embereket, a dolgokat, a környezetet. Ezek az érzések okozzák, hogy a Rákban - akár tudatosan, akár tudat alatt - különböző természetű események emlékei bukkannak fel. A Rák nem felidézi múltját, hanem érzései juttatják eszébe.

Alapadatok
51 éves, Rák
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Borsod-Abaúj-Zemplén
Zöld
Barna
80 kg
172 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Alkalmanként
Mértékkel
Lehet róla szó