franyesz társkereső nő, 29 éves, Csongrád

A szerelem legjobb oldala
franyesz

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Amikor beleszeretünk valakibe, az a benyomásunk támad, hogy az egész univerzum mellettünk áll és támogat: ezt láttam ma a naplementében. De ha valami rosszul sikerül, egy csapásra oda az egész! oda minden: a kócsagok, a távoli zene és ajkának édes íze. Hogyan tűnhet el ilyen hirtelen a szépség, ami néháy perccel ezelőtt még meg volt?
Az élet nagyon gyors: pillanatok alatt letaszíthat minket a mennyekből a pokol fenekére."
"Két nő lakik bennem: az egyik meg akar ismerni minden kalandot, át akar élni minden örömet és szenvedélyt, a másik viszont hétköznapi életet szeretne, biztonságot, nyugalmat, boldog családot. Én vagyok a rendes nő és a szajha, két lélek egy testben, akik egymás ellen harcolnak.
Egy nő találkozása önmagával egyszerre játék és komoly kockázat. Isteni tánc. Amikor megtaláljuk magunkat két isteni erő csap össze bennünk két univerzum ütközik össze. S ha a találkozásból hiányzik a kellő alázat, az egyik univerzum elpusztitja a másikat.

Alapadatok
29 éves, Kos
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Csongrád
Barna
Barna
60 kg
167 cm
Telt

Független vagyok
Nincs gyermekem
általános iskola
Középiskolai tanuló

Egyéb
Alkalmanként
Mértékkel
Szeretek randizni