Ferry79 társkereső férfi, 44 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sziasztok

Valkovics Ferenc vagyok 31 éves 183 cm Mackós alkat rövid barna hajú barna szemű szemüveges de általában kontaktlencsét hordok Taktaharkányba lakok egyedül a saját kertes házba ez Szerencstől 10 km-re Miskolctól 30 km-re van van.

Nincs káros szenvedélyem nem iszok nem dohányzok és szerencsejáték függő se vagyok. Nem vagyok erőszakos típus még nem ütöttem meg nős soha és ne mis fogok még ha megérdemelné akkor se elítélem azokat akit a nőket verik, viszont kiabálni veszekedni néha szoktam ha muszáj és kihozzák belőlem inkább veszekedjek mint vetekedjek.

Szinte minden filmet megnézek a Horror filmen kívül a zenébe is ilyen a stílusom általában ami megy a tévébe és rádióba azok tetszenek. Szeretem a természetet és az állatokat van 3 kutyám és 2 macskám.

Alapadatok
44 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Borsod-Abaúj-Zemplén
Barna
Barna
89 kg
183 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Lehet róla szó