Ildikó0808 társkereső nő, 55 éves, Fejér

A szerelem legjobb oldala
Ildikó0808

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szia:)
Mivel az alapadatok meg vannak adva ezt itt kihagynám.Ha nem mered magad képpel vállalni,mit várhatok Tőled?:)
Ne legyen a 2.mondatod,hogy szexelünk-e,ha azt szeretném kizárólag nem erre az oldalra regisztrálok.:D Vagy pedig konkrétan azt írom ide :D Egyenlőre ismerkedek amiből persze bármi lehet,az összeköltözésen kívül.Az még jó ideig várhat :D Én is társat keresek szeretek szeretni és szeretem ha szeretnek.Nem akarok uralkodni senkin ahogy én sem szeretném ha velem ezt tennék:)Van életem,nem tőled leszek boldog,(én így is az vagyok :D) Ne csak a 4 fal között érezd jól magad velem:) Nem értékelem túl magam,de alul sem.Ilyen vagyok ezt szeretem :)
Vannak hibáim,nem is kevés de ha én elfogadom a Te hibáid Te is fogadj el így,ne akarj átformálni ,akkor inkább keresd meg a Tökéletest:)Vidám természetem van és jó ha velem tudsz nevetni:)Ha meg nevettetsz az még jobb:)Kreditem nincs feltöltve :)

Alapadatok
55 éves, Oroszlán
heteroszexuális
Fejér
Kék
Szőke
55 kg
164 cm
átlagos

Független vagyok

Lehet róla szó