henibaby21 társkereső nő, 33 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
henibaby21

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

:) :) Céltudatos,sokszor makacs,őszinte,kreatív,rend-és tisztaság szerető,saját gondján-kárán-baján tanulni próbáló,realista,hűséges,mások szerint a korommal nem arányos életfelfogású,csillagjegyem lévén büszke,ám sokszor sajnos az érzelmeimet akár túlságosan is kimutató személy vagyok aki szeret nevetni és nevettetni :) )))

Van autóm,van jó telefonom,vannak csilli-villi ékszereim,vannak értékes műszaki cuccaim,vannak befolyásos barátaim,de azt hiszem ami a legfontosabb,hogy van eszem kiszűrni,és magamtól távol tartani azokat a palikat akiknek ezek a dolgok a világon a legfontosabbak...
Vagyok aki vagyok,se több se kevesebb:) ))
Kint dolgozom Ausztriában,ez olyan része az életemnek,hogyha megpróbálnád kitörölni,te leszel kitörölve,finoman és nőiesen 4ewa:) )
Szeretem a pörgős dolgokat,szeretek élni,szeretek ismerkedni,szeretem kimondani azt amit gondolok,szeretem azt amiért meg kell kűzdeni...

Alapadatok
33 éves, Szűz
heteroszexuális
Szeretem a társaságot
Budapest
Zöld
Fekete
50 kg
153 cm
Karcsú

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Alkalmanként
Soha
Lehet róla szó