Jade társkereső nő, 56 éves, Jász-Nagykun-Szolnok

A szerelem legjobb oldala
Jade

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Drága Uraim! Szerintetek mit lehet itt keresni,milyen céllal vagyunk itt? Valószínűleg nem bevásárolni(bár:)),és nem is munkát keresni jövünk ide.Ezt a kérdéskört ki is pipálhatjuk.Beszélgess,legyenek gondolataid és főleg tudd hogy mit akarsz.A szókincsed lépjen túl :a mizu ,kapcsi és további gügyögésektől.Ápold a tested és a lelked,ugyanakkor ne az én rovásomra.A lelki szegényeknek és panaszkodóknak ajánlom a segélyszolgálatot.Mindenki megkapta már élete pofonjait és hátizsákjait,a Tiéddel csak Te tudsz mit kezdeni.Ne a másik feled és a boldogságod okozóját keresd ,mert az csak önmagad lehetsz.Egész ember az ember.Találkozz,mert itt leírhatsz bármit,ugyanakkor személyesen nem biztos hogy elmondanád és hidd el a legtöbbször a test többet beszél ,mint a száj.Légy ember és férfi ,ne egy gyáva nyúl.Ne akard fele királynőségemet ,sem a trófeámat,sem a bankszámlám,én sem teszem veled meg.Tisztelt huszonévesek!Az anyakomplexust már nem én kezelem nálatok,akár trendi most ez akár nem.Köszönöm a figyelmeteket,de máshol kereskedjetek.Nagyérdemű házas és kapcsolatban lévő férfiak???Kíméljetek meg ,még a betűig sem érdemes eljutni.Bárkit megbántottam eme szösszenettel bocsánatot kérek.Ha még most is úgy gondolod kíváncsi vagy rám szívesen látlak.
Amikor szeretünk valakit, életet adunk neki, felkeltjük önbizalmát, megmutatjuk neki mennyire szép, feltárjuk a benne rejlő szeretet erejét, és rávezetjük arra, hogy ő is tud életet fakasztani....

Alapadatok
56 éves, Oroszlán
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Jász-Nagykun-Szolnok
Barna
Változó
58 kg
176 cm
Karcsú

Független vagyok
Van gyermekem

Rendszeresen
Ritkán