Fanatism társkereső férfi, 41 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Fanatism

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Sziasztok. Kötöttségek nélküli ismerkedés céljából regisztráltam fel.

Elég volt a kapcsolatokból. Egy kapcsolatban elvárunk, módosítjuk a másikat,birtokolni szeretnénk,féltünk,féltékenykedünk.Így a másik fél nem lehet önmaga.Akivel együtt vagyunk,afelé elvárásokat támasztunk,és mindenféle egoista hülyeséggel abáljuk szarrá.Elvileg szeretjük,de csak félünk az egyedülléttől.Egy kapcsolat nem szól másról,mint egymás folytonos manipulálásáról és a másik energiájának leszívásáról. Ezért változz! Ne vegyél el,hanem adj. Ne ítélj,hanem segíts.Ne hidd azt,hogy örökre így marad.Ne várj el semmit.Hagyd az egódat a francba és : SZERESS.
Ha két ember egyesül az alapjaiban más.Akkor már nem létezik a kapcsolat,mert a két személy egyé vált. Ha teheted válj te is eggyé vkivel,mert ez a létezés egyik értelme.Ha pedig kapcsolatban ragadtál vigyázz nagyon a másikra,mert általában az egyik fél mindig sérül,mert ugye semmi nem tart örökké. Ha az olvasottak után még szimpatikus vagyok írj nyugodtan.

Alapadatok
41 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék, kötöttségek nélkül
Budapest
Barna
Barna
65 kg
180 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó