Frodohazzy társkereső férfi, 41 éves, Békés

A szerelem legjobb oldala
Frodohazzy

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Tényleg olyan ritkák a boldog pillanatok? - kérdezte aznap este a csillag.
A fa épp leeresztette szempilláit, hogy kipihenje magát. Megmozzantotta ágait, és álmosan felelte:
- Nem... nem. Nem annyira ritkák. Csak hát.. az emberek az eszükkel hajszolják azokat a pillanatokat. Pedig az - hogy mondjam neked? - a szív ügye.
- Mesélj nekem a boldog pillanatokról!
- Hagyjál most, álmos vagyok. (...)
- Adj nekem egy boldog pillanatot. Aztán hagylak aludni.
- Szeretlek! Nagyon!
- Jó éjszakát! - mondta a csillag leírhatatlanul boldogan.

/Alkyoni Papadaki/


Párt, társat keresek. A múltban átéltem néhány csalódást, de miért ember az ember, ha nem képes túllépni saját beidegződésein, nem de???
Az egyik ismerősöm kérdezte meg tőlem, hogy akarok párt találni egyáltalán, ha még az esélyt sem adom meg magamnak. És mennyire igaza van.
Nem rég elgondolkoztam, hogy miért nehezebb párt találnia egy húszas évei végén járó fiúnak vagy lánynak, mint az életének korábbi szakaszaiban. Az ismerősömtől erre is megkaptam a választ: mert ilyen korban már kialakulnak az elvárások. Az elvárás, hogy az illető érzelmileg felnőtt legyen és az elvárás, hogy tiszteletben tartsa és elfogadja a másik személyiségét. Ennél többet azt hiszem én sem kívánhatok.

Alapadatok
41 éves, Halak
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Békés
Kék
Szőke
65 kg
170 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Szeretek randizni