Fafu társkereső férfi, 34 éves, Borsod-Abaúj-Zemplén

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szia!
170 magas, 65 Kg, fekete haj, barna, zöld, és szürkés kék szemem van :p amire nagyon büszke vagyok mert mindenkinek tetszik :p :)
Hmmm....De mit is mondhatnék még magamról...... Ezt én nem igazán tudnám elmondani, inkább a barátaim tudnának mesélni h mégis milyen vaok :p :D De szeretek bulizni, és élvezni az élet minden apró örömét :)Makacs vagyok de nagyon.. Elég gyakran csak a saját fejem után megyek, bárki bármit is mond :s :D Az igazamért mindíg ki állok :) Utálom ha a dolgok nem az elképzeléseim szerint alakulnak :s A VILÁGON A LEGJOBBAN a HAZUG embereket utálom :@ főleg ha szemrebbenés nélkül nyíl egyenesen a két szép zöld szemembe mondja :@ :D Hogyha annyira kíváncsi vagy akkor szerintem pedig írj 1 üzit vagy valamit. :)Köszike h benéztél.. főleg ha végig olvastad xD
Szia... És csók minden Szép Hölgynek aki erre járt :) :p

Alapadatok
34 éves, Kos
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Borsod-Abaúj-Zemplén
Zöld
Fekete
63 kg
170 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Rendszeresen
Ritkán
Szeretek randizni