tizen8Petra társkereső nő, 32 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
tizen8Petra

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Szió.

Nem is tudom miért kerestem fel ezt az oldalt:) talán a kiváncsiság vezérelt, és az, hogy vajon találnék-e olyan fiút itt aki megdobogtatja a szívem és lesz kire gondolnom egész nap:)
Nem lesz könnyű dolgod velem..úgy vélem, de könnyen olyanná lehet tenni, akinek éppen te akarsz látni:)
ööö, szerintem: az egyik legjobb dolog az életben szeretni és szeretve lenni:) persze ezt csak azok érthetik, akik ismerik ennek a szónak a fogalmát, és nem csak kimondani tudják a levegőbe:) Te ilyen vagy? :)
Tapasztaltam, hogy az úgymond ébredő érzelmek mindig telis tele vannak gyönyörűségekkel...néha szeretném újra megismerni ezt az érzést, mert már elmúlt:( Lehet, hogy rossz helyen keresem.. de úgy vagyok vele, hogy egy esélyt mindenképp adok neki. Viszonylag kevés kell ahhoz, hogy valakit boldoggá lehessen tenni, viszont hogy megis mardjon, ahhoz már kicsit több kell, ez az amit ez a hely biztos hogy nem nyújthat:)
Nem fűzök sok reményt ehhez a helyhez, s nem is várok tőle túl sok mindent, és épp ezért nem is érhet nagy csalódás, ha épp úgy adódik a helyzet, szerintem mindenkinek így kéne állnia ehhez a dologhoz. Számítson a legrosszabbra, hogy ha véletlenül bekövetkezik a legjobb úgy örüljön neki, mint soha másnak:)

Alapadatok
32 éves, Vízöntő
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Barna
60 kg
160 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
általános iskola
Középiskolai tanuló

Keresztény
Soha
Soha
Lehet róla szó