Szerkesztő 3.15. társkereső férfi, 59 éves, Békés

A szerelem legjobb oldala
Szerkesztő 3.15.

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Én egy alapítványi újságnál vagyok újságíró, szerkesztő.
Betegségeim miatt leszázalékolt vagyok, Sajnos betegségeim miatt egzisztenciális lehetőségeim érettségi után lecsökkentek
: nem vagyok gazdag. De mások által koromhoz képest fiatalabbnak látszom, és intelligensnek mondanak, hűséges , ragaszkodó, monogám típus vagyok: mondhatni régi módi gondolkozású.Egy hagyományos,játszmáktól, és taktikázásoktól mentes tiszta kapcsolatot szeretnék. Vallásos, és ezoterikus gondolkozású, nemzeti elkötelezettségű 44 éves halak férfi vagyok. Hobbim az irodalom, olvasás, versírás, internet, zene. A kutyámmal egy igazi kétszemélyes csapat vagyunk. A kutyák, delfinek, és papagájok a kedvenc állataim. Szeretem a jó - általában olaszos- ételeket, és sajnos kifejezetten édes szájú vagyok /a szerelemben is.../ Szeretem - lehetőségeimhez mérten- a minőségi, stílusos, művészi dolgokat. Szeretnék utazni is, ha volna kivel megosztani az élményeimet, és úgy beszélni, hogy nem nevetnek ki /pl. azért, mert verseket írok- már csak munkám miatt is./ Aki érti és érzi mit szeretnék szavaimmal kifejezni: szóval empatikus.
Kérem azt, aki rokon léleknek érzi magát, és belefér az életébe egy bogaras /?/, és kicsit különc, érzékeny férfit /meg/szeretni: jelentkezzen! Kalandorok, szerelmi hurikánok kíméljenek: nem kell bárki nekem, és nem bármi áron!

Alapadatok
59 éves, Halak
férfi
heteroszexuális
Keresem az Igazit
Békés
Kék
Szőke
70 kg
175 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Soha
Lehet róla szó