Német Fiú társkereső férfi, 47 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Német Fiú

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Kedves Ismeretlen!

Szerintem fontos tudni rólam hogy a hazám és élet központom észak Németországban található. Itt is születtem... Gyakran (többször havonta) fordulok meg Budapesten...

A félreértések megelőzése miatt (sok ilyen kérdést kapok emailbe...): 2007 óta elvált férfi vagyok, egyedül élek Hannoverben (NO), nincsen gyerekem. A kis gyerek az egyik fotón az unoka öcsém. Nagyon független életet élek, és meg fontolom hogy nem szállást vagy szeretőt keresek Magyarországon, hanem nagyon komoly szándékkal a páromat.

Ha meg ismersz akkor, egy őszinte, mindig jó kedvű, pozitív beállított, humoros, megbízható, magabiztos, udvarias, kultivált, jól nevelt, ápolt, céltudatos, spontán, családias típusú, független férfival fogsz szembe lenni... A németen kívül még magyarul, angolul és románul beszélek...

A szabad időmet szeretem az utazással, családom körében, barátokkal, sportolással, szórakozással (discó, színház, mozi, stb.) tölteni.

... ja, meg persze az időt a kedvesemmel ...

Alapadatok
47 éves, Halak
férfi
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Budapest
Kék
Barna
89 kg
181 cm
átlagos

Elváltam
Nincs gyermekem
Főiskola
Főállású munkaviszony

Rendszeresen
Ritkán
Szeretek randizni