Lincyke társkereső nő, 31 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

"A nő az a lény, amely végletes erejében és gyengeségében: képes elájulni, ha egy egeret vagy pókot meglát, és az élet legnagyobb rémületeivel sokszor rettenthetetlenül száll szembe."

Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni..


És a többi:Egy: a "macsó" és a "ki ha nem Én" figurákat rühellem,szóval ha ez a kategória vagy akkor .........remélem érted a célzást.
Kettő: nem érdekel hány kocsid van és mennyi pénzed, szóval ha ezzel akarsz bevágódni, meg se próbáld mert értelme nem sok van
Három: Ha már x idősen annyi eszed van hogy a felálló cerkádról készítesz fotót, akkor azt ne nekem küldözgesd, hanem tedd fel magad egy pornó oldalra, és ott villogjál vele....(degenerált)
Négy: ha kósza kufircra vágysz, megint csak nem Én vagyok az embered, és ne is ajánld fel a szolgáltatásaidat, mert rossz ajtón kopogtatsz.

A fent említettekről csak annyit, hogy akinek nem inge nem veszi magára!!

Alapadatok
31 éves, Kos
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Zöld
Szőke
53 kg
162 cm
átlagos

Független vagyok

Alkalmanként
Ritkán
Lehet róla szó