butuska11 társkereső nő, 35 éves, Fejér

A szerelem legjobb oldala
butuska11

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás


http://pega-ceragem.com/

A bemutatkozással mindig is bajba voltam De megpróbálom leírni, hogy ki is vagyok valójában.De aki ismer tudja az igazi énemet!Nem vagyok haragtartó, és néha nagyon is ellnéző tudok lenni másokkal szemben!

Egyáltalán nem harapok, úgy gondolom velem mindent meg lehet beszélni!Félni tőlem csacsiság "mindenkit meghallgatok akármi gondja van"

Egy ember ha felém nyit, én nem fogok bezárkózni, maximum elmondom neki a véleményemet róla, s vagy meg fogadja a tanácsom vagy nem!

Akivel kölcsönös a színpátiám, ígérem ő nem jár velem rosszul;)

A Mérleg nő disztingvált megjelenése hamar magára vonja a figyelmet. De ízlésesen öltözik is. Nagy súlyt helyez arra, hogy elegáns legyen. Szereti az ékszereket, a finom parfümöt.

Mindig a figyelem középpontjában akar állni, ragyogón, mint egy ritka gyémánt. Elragadó jelenség.

A teljességre tör, de nem veszti el kritikai érzékét. Ha észre veszi, hogy nem képes uralni a társaságot, mégis megsértődik. Tanácsokra nincs szüksége, még kevésbé utasításokra. Mindent a saját feje szerint tesz. Viszont mindig megőrzi a hidegvérét. A pénzt nem kedveli, de tudja, hogy csak azzal veheti meg amit akar. A szép minden megnyilvánulása érdekli. Szereti a művészeteket, különösen a jó zenét, de az építészet sem áll távol tőle. A Mérleg nő nagyon sokoldalú, s gyakran elbűvölő és hódító is.

A Mérleg nő eléggé felületes érzelmeiben, de ért a szerelem mesterségéhez. Az igazi férfiakat kedveli, akik őt könnyen képesek meghódítani.

Alapadatok
35 éves, Mérleg
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Fejér
Barna
Változó
70 kg
170 cm
Molett

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Egyéb tanuló

Keresztény
Soha
Mértékkel
Lehet róla szó