Marikavg társkereső nő, 54 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
Marikavg

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Magamról azt lehet tudni, hogy furcsa dolgok szoktak velem történni, nem kell ettől visszariadni, csak annyi talán, hogy, ha velem leszel, nem lesz unalmas az élet, sőt még lesz min nevetni. Például egyszer biciklivel nekimentem egy parkoló autónak, fényes nappal, józanúl és úgy, hogy láttam is az autót. Nem, nem a volt barátommé volt. Csak úgy megtörtént, el voltam bambulva.

Vagy volt olyan is, hogy egy pasi megállított egy metró megállóban csúcs időben és megmondta, hogy milyen szép vagyok és kezdett szerenádolni a "Fly me to the moon" című dallal (szeretném azt hinni, hogy nem volt elmebajos a pasi). Az életben ifjakkal foglalkozom, nevelem őket, anyáskodok felettűk és tüzet oltok. Meg persze rengeteget is nevetek velük. Valamikor a jövőben azt szeretném, hogy továbbra is fiatalokkal dolgozzak és részem legyen nevelésükben. Persze szeretném, hogy társam ebben partner lenne, támogatna és egymásból ki tudnánk hozni azt a sok jót ami bennünk van. Van mit adnunk a világnak azt hiszem.

Na ez volt a lényeg azt hiszem.Akit érdekli, most kicsit duci vagyok tudom de 2010 Marika éve. Rendbe szedem magamat fizikailag. Ez nem vicc. Egy év mulva remélem nem találkozunk itt (mert addig remélem eljönn az igazi) de ha nem, meglátjátok. Bomba leszek!

Teli vagyok energiával, magabiztossággal, bölcsességgel. Független vagyok, stabil vagyok anyagilag, szellemileg. Jó érzes ilyen lenni. De csak egy jó társ hiányzik.

"örömöm telik erőtlenségekben, bántalmazásokban, nyomorúságokban, üldöztetésekben és szorongattatásokban; mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős!"

Hajrá Marika Éve!!

Alapadatok
54 éves, Bak
heteroszexuális
Párt keresek - egy életre
Budapest
Kék
Barna
75 kg
160 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Lehet róla szó