333ggg társkereső férfi, 42 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
333ggg

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Mielőtt belekezdesz:

Sorry a sok szövegért, de mindkettőnk érdekében van a sok bla-bla.. tudod, személyes kontaktus hiányában jobb ez a szűrő. Élőben lényegesen más lenne, de most nem élőben vagyunk.

Tehát:

- a valóságban szeretem élni az életet: egy élő másodperc többet ér, mint bármennyi msn-ezés.
- felnőtt Nőt keresek, nem magát annak valló kislányt
- igen, a _jó_ szex része a párkapcsolatnak
- tényleg fontos számomra a minden félnek megfelelő minőségű szex és nem vagyok konzervatív.. khm.. nagyon nem.. (nyugi aberrált sem. :) )
- nincsen második alkalom az első nélkül
- thai masszőr vagyok hobbiból
- igen, a szex nekem több, mint fontos, azért írom ennyiszer. Ha a szex nem működik, akkor a kapcsolat sem működik, nincs mese.


Amúgy inkább lazára szeretem venni a dolgokat, nem kenyerem a nagy "majd én megmondom, mi lesz" (na jó, néha igen)..csak tényleg szeretném megspórolni a felesleges tiszteletköröket és a "kezdőket.." elkerülni. (Bocs, de ha magadra veszed, akkor nem vagy az esetem...)

Számomra fontos, hogy olyan emberrel töltsem az időmet, aki érdemes rá. Nem csak felületes randit akarok, hanem tartalmasan időt eltölteni. Akárhogy alakul, érezzük azt, hogy igen, megérte, megismertünk egy arra méltó lényt.

Tudom, hogy úgyis a kép alapján döntesz, ahogy én is. Ez van. Én már láttam az összeset eleget, nem magamnak raktam fel őket. :)

Még valami fontos, egy kis MATEK: sokan vagyunk itt. Az első keresés több, mint 1000 lányt dobott ki, akik szóba jöhetnek nekem. Na ennyit én nem fogok végignyálazni, az tuti, majd a szerencs dönt. :)

Mivel ahogy azt írtam, nem az oldalon tervezem eltölteni a napomat, sokkal valószínűbb, hogy nem írok rád és sosem látom az adatlapod, mint az ellenkezője.

Tehát inkább vedd úgy, hogy ha nem írsz, nincs esély semmire.
(Meg amúgy is szeretem, ha határozott egy lány. Hidd el, keményen tudom fogni a gyeplőt, ha kell ;) )

Alapadatok
42 éves, Mérleg
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Zöld
Barna
75 kg
180 cm
Sportos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Egyéb munkaviszony

Soha
Ritkán
Szeretek randizni