maargit társkereső nő, 50 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
maargit

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

nő vagyok. ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen. néha kiszámíthatatlan, gyakran kiszámítható, néha kedves, van, hogy értetlen. de lehet velem beszélgetni. is. meg lehet nekem örülni. csak úgy. mert vagyok. mert én vagyok. aztán vannak napok, amikor a legszívesebben a pokolba kívánnál. általában jogosan. de attól még minden nap én vagyok. és persze gyakran kombinálok. hogy ha Te azt mondod, akkor azt gondolod. pedig a legtöbbször tudom, hogy nem. vagy nem feltétlen. de attól még továbbgondolom. kombinálok. mert ilyenek a nők. és azt is tudom, hogy ha akarsz valamit, azt észre fogom venni. mert mondod. mert férfi vagy. azt is tudom, hogy amit nem akarsz, azt nem mondod. ha én akarom, hogy akard, akkor sem. de ezen aztán problémázom. és kombinálok. mondom, nő vagyok. de partner is vagyok. társ.
más. vasalni szeretek. főzök is. szívesen. jót. viszont mosogatni nagyon nem szeretek. de! ne akarj elmosogatni helyettem. mert attól az még az én dolgom. és azon puffogni, hogy miért mindig én csinálom, az is az én dolgom. a tied meg, hogy ezt elnézd nekem. mert én nő vagyok. és te férfi. úgyhogy a szervizbe viszont te vidd a kocsit. az enyémet is.
a főtt répát és a nyersparadicsomot még mindig nem eszem meg. mert nem szeretem. és kész.

Alapadatok
50 éves,
heteroszexuális
Budapest
Barna
Barna
53 kg
155 cm

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem