jz.rainbow társkereső nő, 56 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
jz.rainbow

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Mi lehet az érdekes bennem? Talán az, hogy nincs semmi érdekes - a szó extra értelmében - bennem. Egy teljesen hétköznapi, "normális" nőnek tartom magam, aki szerette az életet és egy kis "mélyrepülés" után újra akarom érezni ezt. Követtem el hibákat, de ki nem? Nem szeretném viszont újra elkövetni ezeket, mert ehhez már túl sok a vesztenivalóm.
Miben hiszek? Csupa konzervatív, "ócska" dologban: például az összetartozás erejében, a másikért való felelősségvállalásban, a "mi együtt" fogalmában! Nem keresek férjet, de a futó kalandok nem érdekelnek.
Téged ért már igazi csalódás? Fájt már annyira valami, hogy azt hitted nem bírod ki? Akkor te vagy az akit keresek, mert már ismered az érzések valódi értékét, és már nem akarsz színlelni.
Bevallom néha rendetlen, nyűgös is szoktam lenni. Igen, szoktam. De nem keresek hibátlan embert! Olyan férfit keresek akivel azt gondoljuk egymásról: igen, Vele érdemes lenne, Vele újra tudnám kezdeni!

Alapadatok
56 éves, Bak
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Változó
52 kg
156 cm
Karcsú

Válófélben vagyok
Van gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Keresztény
Soha
Ritkán
Ki van zárva