norbertb társkereső férfi, 50 éves, Fejér

A szerelem legjobb oldala
norbertb

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás



Magamról:

Az életem nagyon boldog. Pontosan tudom, hogy mit akarok és azt is, hogyan érem el. Az a hivatásom ami a hobbim. Embereken segítek, hogy kikerüljenek a Mátrixból. Ráadásul ezért még iszonyatosan jól megfizetnek! Ez egy isteni csoda. :)
A legtöbb embernek fogalma sincs, hogy mi mindenre képes, és anélkül élik le az életüket, hogy kiaknáznák azt az óriási potenciált ami bennük van. Nincs ennél szörnyűbb.
Hát az a dolgom, hogy segítsek annak aki akarja. IMÁDOM! :)
------------------------------------------------

Kétféle beszélgetés van.
Az egyik, amikor mondom a magamét. Amikor önmagamat akarom érvényesíteni. Szavakkal hatalmat lehet szerezni, olyan világot, amely csakis rólam szól, amelyben én vagyok a fontos: amit én gondolok, amit én érzek, én élek, én fájok - színjátékot, melyben én vagyok a főszereplő.
Aki a magáét mondja: egyedül van. Olyan világban él, ahol senkinek sincs köze hozzá.
Ennél pontosabban nem lehet elmondani azt a helyzetet, amit úgy nevezhetnénk: a szeretetlenség világa. Aki csak mondja a magáét, annak nincs szüksége barátra, testvérre, feleségre. Csak közönség kell neki.
A másik fajta beszélgetés az, amikor valaki társat keres. Ez nagyon ritka.
Szeretetről beszélni egyedül nem lehet.
Mindenről lehet - de erről nem.
Mert a szeretet lényege az együtt. A veled. A velünk.
Mi jut eszedbe, ha kimondod szeretet? Hol élted meg igazán? Mikor villant fel benned: "Ezaz!"

A jelenedet a múltbéli érzelmeiddel teremtetted. A jövődet a maival. Milyen jövőt szeretnél? Hát jól gondold meg hogy milyen érzelmek vezéreljenek! Ugyanis - ÉBRESZTŐ - az érzelmeidet TE teremted, csakis TE vagy a felelős értük, ergó csakis TE vagy a felelős a saját életedért.

A szemed képes a varázslatra.

Alapadatok
50 éves, Halak
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Fejér
Kék
Barna
83 kg
183 cm
Sportos

élettársam van
Nincs gyermekem
Középiskola
Egyéb munkaviszony

Egyéb
Soha
Mértékkel
Szeretek randizni