ngyula társkereső férfi, 45 éves, Baranya

A szerelem legjobb oldala
ngyula

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Fiatalos, de lassan megkomolyodó felnőttes gondolkodású fiú vagyok, de ha úgy érzem infantilis is tudok lenni. Könnyen barátkozom, de nem vagyok naiv. Szeretem a mozgást, a tétlenség megőrjít. Szeretem a nagy beszélgetéseket, sokmindenhez hozzá tudok szólni, vagy hallgatni ha kell. Egy beszélgetés legyen tartalmas, egész éjszakákat át lehet beszélni annélkül hogy mondtunk volna valamit. Rendelkezem alapvető intelligenciával, szóval nem vagyok bunkó, legalábbis még senki sem mondta.
Az egyéjszakás kalandok korszaka részemről már véget ért. Komoly társat keresek, aki reggel rámmosolyog, akit öröm boldoggá tenni.
Néhány közhely: őszinte vagyok, rájöttem hogy a hazugság csak a 22-es csapdájába vezet, semmi értelme. Hűséges vagyok, ha valakit szeretek nem kell más mert minek?

Szertem a zenét, az igazi belülről jövőt. Szeretem az állatokat, alapvetően az élet minden megnyilvánulását tisztelem, bár az emberekkel kapcsolatban néha vannak kétségeim.
Szeretek utazni, bár az utazásban maga az út a legfárasztóbb

Alapadatok
45 éves, Kos
férfi
heteroszexuális
Csak komoly kapcsolatot keresek
Baranya
Kék
Barna
61 kg
172 cm
átlagos

Elváltam
Csak külön élő gyermekem van
Középiskola

Rendszeresen
Mértékkel
Lehet róla szó