bjames társkereső férfi, 50 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
bjames

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Mindig utálok magamról írni, mert az olyan hülyén hangzik ha itt dícsérgetem magam, hogy milyen remek srác vagyok.
Szóval próbálok semlegesen ellenőrizhető tényekkel szolgálni:
Társasági lény vagyok, sok barátom van (hála Istennek!) és nagyon sok ismerősöm, ez azért van, mert ők is szívesen viselik a társaságom és szeretnek velem beszélgetni.
Azért vagyok itt, mert mindig nyitott vagyok új ismerettségekre, érdekelnek az emberek és persze a szép lányok különösen :-)
Alapvető életelvem az őszintesség, gyűlölöm a hazugságot és a képmutatást, nem csapok be senkit semmivel (akarattal), nem játszom játékokat, megmondom őszintén az igazat, vagy inkább hallgatok, semmint, hogy hazudjak.
Tisztelem mások érzelmeit és abban hiszek, hogy az igazi szeretet szabadságot ad és nem kötöz meg, elfogad olyannak, amilyen vagy ítélkezés nélkül.
Én ilyen és hasonló elvek szerint élek és vigyázok, hogy amiről beszélek, azt be is tartsam, ne csak üres szavakat dobáljak.
Talán még annyi, hogy túlságosan is szociális lény vagyok, ha tudnám megváltanám az egész világot, de egyedül nem megy! Talán majd veled? ;-)
Még egy: "Szeretkezz, ne háborúzz!"

Alapadatok
50 éves,
férfi
heteroszexuális
Egyszerûen csak ismerkedem
Budapest
Zöld
Barna
80 kg
180 cm
átlagos

Független vagyok

Soha
Ritkán
Lehet róla szó