Jukka társkereső férfi, 45 éves, Baranya

A szerelem legjobb oldala
Jukka

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Hmmm...
Ez az egyik gyengém... Magamról beszélni !
Elég nehezen megnyíló típus volnék - amennyiben a lelkemről van szó - ugyanakkor ezzel ellentétben nagyon kommunikatív!
Ismerkedés céljából regisztráltam, ez nem titok, tehát ha beszélgetésig "fajulnak" a dolgok, akkor többet tudok "nyújtani" magamból - ami elég nehézkes, mert nem igazán volnék kezdeményező...!
Hát ez nem egy tipikus csajozós duma, de minden kapcsolat lelke szerintem a kommunikáció! (Verbális, de a non-verbális sem baj :) )

u.i.: Be kell vallanom, pár éve már Tag voltam itt, de most sem változott jelentősen a helyzet rövid tapasztalataim alapján...
Nem értem azokat a Nőket - vagy inkább lányokat - akik attól teszik függővé egy kapcsolat (akár barátság) létrejöttét, hogy milyen iskolai végzettsége van az ellenkező nemű jelentkezőnek!
Ezen Nőneműek figyelmét felhívom, ha már ekkora nagy igényeik vannak, és iskolázottság szerint mérik az érzelmeket, akkor legalább a helyesírásukra figyeljenek, a fene nagy egyetemista büszkeség villogtatása mellett!!!
Továbbá azokat a "Nőket" sem értem, akik arra sem méltatják az embert, hogy válaszoljanak a tetszését, és kommunikációs szándékát kinyilvánító egyénnek!
Szerintem, ha már az ember vette a fáradságot jelezni a szimpátiáját, akkor az lenne a minimum, hogy legalább egy diszkrét elutasítást az ember arcába vágjanak...
Lehet az én "elvárásaim" nagyok, de szerintem nem biztos, hogy így kellene viselkedni egy kultúrált embernek...

Alapadatok
45 éves, Bika
férfi
heteroszexuális
Baranya
Zöld
Barna
98 kg
180 cm

Független vagyok
Nincs gyermekem
Középiskola
Főállású munkaviszony

Ritkán
Lehet róla szó