Lieni társkereső nő, 42 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Nem keresek senkit, 6 évvel ezelőtt már megtaláltam itt loveboxon a páromat, aki azóta a férjem lett, és idén született is egy kisfiúnk! :)

Szóval senki ne adja fel a keresést!











Csak naplókat olvasni járok ide.

Nincs kreditem, valószínűleg nem is lesz, lévén nem sűrűn járok errefelé.

Nem vagyok politikus :D:D
És nem ma jöttem a 620-assal

Vajon hogyan tudnám ennél is világosabban jelezni: NEM VAGYOK KÉPVISELŐ, POLITIKUS! :D Szerencsére nem sok közöm van hozzájuk.

Az életfelfogásom modern, az értékrendem pedig konzervatív bizonyos értelemben.

Arra születtem, hogy szimpatikus legyek. :)

Statira, Levélre válaszaim:
Köszönöm=udvarias köszönés, általában nincsen mögötte pozitív reakció.





Nyilasok:
Telve vannak nemes, szép indulatokkal. Emberszeretők, szeretik a gyermekeket, az állatokat, miden iránt, ami környezetükben található, pozitív érzelmeket táplálnak. Általában bátrak, egyenesek, őszinték. Utálják a kerülő utakat, a hamisságot.

Szeretnek dolgozni, bár igazán kimagasló eredményeket önmagukban nem mindig érnek el. Nem kifejezetten alkalmasak vezetőnek, viszont remek kollegák, barátok. Hibájuk, hogy könnyen haragra lobbannak, de néhány jó szóval, őszinte megbánással ismét helyre lehet állítani velük a barátságot. Nem bosszúállók, sérelmeiket hamar elfelejtik.

A Nyilas szülött meglehetősen konzervatív. Nem szívesen tér le az ismert, kitaposott útról, alaposan meg kell ismerkednie az új célokkal, gyanakvással fogad minden új eszmét. A forradalmárok, a feltalálók általában nem közülük kerülnek ki. Sok köztük a kiváló sportoló, szinte minden sportágban találhatunk neves Nyilas jegyűeket. Szívesen és sokat tartózkodnak a szabadban, fáradhatatlanok, mozgékonyak, frissek.

Hibáik közé sorolható még, hogy olykor túlzásokba esnek, szeretnek nagy szavakkal játszani. Ám apró füllentéseik, túlzásaik megbocsáthatók, mert ártalmatlanok. Általában szeretik a szabadságot, a függetlenséget, korosztályukhoz képest később házasodnak. Megértő, jó családanyák, és családapák. Valamilyen háziállatot mindig tartanak maguk körül, elsősorban kutyát, de kedvelik a lovakat, vonzódnak a nagyobb állatokhoz.

Nagyon szeretik a kényelmet, otthonukat is kellemesen rendezik be, és nem vetik meg a konyha nyújtotta élvezeteket sem. Ezért a Nyilas szülöttnek tanácsos mértékkel táplálkoznia, mert hízásra, elhízásra hajlamos.

Nagyon szeretnek utazni, de mert kényelemszeretők, általában nem a hálózsák, vagy a sátor szerelmesei, a szolíd, jó szállodákat kedvelik. Repülőgép helyett szívesen utaznak hajón, vagy vonaton.

A Nyilas jegyében a Jupiter uralkodik, ez pedig a jog, az igazság, a becsületesség szimbóluma.







Na egy személyiség teszt "véleménye" rólam (be kell, hogy lássam, van benne valami):

Optimista, realista, az itt és most-ra koncentrál
Játékos partnerkapcsolatában, kreatív szülő és jó vezetőképességű
Könnyen izgatottá válik, az impulzusaiban bízik, keresi az ingereket, értékeli a szabadságot

Életcéljai: fejlessze a képességeit, jól érezze magát, kaland, elkerülje az unalmat.

Erősségei: Keresi a kompromisszumokat. Nagyon gyorsan tanul (de gyorsan is felejt). Tárgyalási képességeivel modellt nyújt másoknak. Jól működik olyan helyzetekben, ahol viccelődni kell, megnyerni embereket.

Szereti: akciót, feltűnéskeltést, bulit, versenyt, másokra nagy, azonnali hatást tenni

Nem szereti: unalmat, mozdulatlanságot, hosszúra nyúlt magyarázatokat és megbeszéléseket, részleteket és komplexitást, önelemezgetést, az összes típus közül a legrosszabbul viseli a konfliktust, a stresszt.

Amit más típusok nem szeretnek benne: gyakran hanyag, ami feltűnik másoknak, túl gyakran akar versengeni, amit mások terhesnek találnak, nem tud komoly lenni.

Az "(élet)művész" az a temperamentum típus, akinek megvan a természetes képessége ahhoz, hogy a művészetekben kibontakozzon. (Innen az elnevezés is, eredeti név: Artisan). Itt nem feltétlenül a szépművészetekre kell gondolni, mint a festészet vagy a szobrászat. Kiváló az előadó művészetben, mint a tánc, zenélés, de a sportokban, szerelésben és az üzletkötés művészetében is.

Az "életművész" leginkább a valós világban érzi jól magát: ahol az itt és most a hangsúlyos.

Ott szeret lenni, ahol történik valami, imádja az izgalmakat. Keresi a kalandokat, és éhes az ingerekre. Elve, hogy a változatosság gyönyörködtet, és hogy olyan dolgokkal való foglalkozás, amely monoton, nem izgalmas, csak időpocsékolás. Impulzív, nagyon jól alkalmazkodik, és mindig hisz benne, hogy legközelebb szerencséje lesz. A legoptimistább temperamentum típus. Nagyon bőkezű, megosztja mindenét a barátokkal, gyakori hogy ő fizet az étteremben, még akkor is, ha épp nem áll jól anyagilag. Nem kér semmit cserébe.
Mindenek felett, a legfontosabb számára a szabadság, hogy azt tehesse, amihez épp kedve van. Nehezen viseli a korlátozó kapcsolatokat, hajlamos ellenállni a kötelező dolgoknak. Általában nincs fogalma a spórolásról, a várakozásról, nem vár holnapig, szeretne mindent megélni az itt és most-ban.

A lakosság kb. 15-20%-a "életművész" típus, ami nagyon jó, mert izgalmakat, szépséget teremtenek maguk körül, az emberek szeretik őket, feldobják a társaságot

Alapadatok
42 éves,
heteroszexuális
Internet- és társaságfüggő vagyok
Budapest
Zöld
Barna
66 kg
162 cm
átlagos

Első házasságban élek
Van gyermekem
Egyéb felsőfokú
Főállású munkaviszony

Egyéb
Soha
Ritkán
Ki van zárva