peterny1 társkereső férfi, 41 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
peterny1

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

Eddigi szerteagazo, de erdekes eletemet kezdtem el rendszerbe hozni nagyjabol egy eve, amikor egy allasajanlat miatt hazatelepedtem Magyarorszagra, csatangolo fenykepesz, idegenvezetoi, esketopapi, ujsagiroi, tanar, szocial pszihologus es tarsadalmi munkas karrier probalkozasaim utan.

A letelepedes egy picit nehezebbnek bizonyult, mint gondoltam, mivel a kozepiskola felenel itthagyott barati kapcsolatokon es a csaladomon kivul, alig ismertem valakit. Ezen valamennyit rontott a munkaval jaro elfoglaltsag es igy vegul erre az oldalra kenyszerultem tarsat keresni.

Egy keveset magamrol, a tobbit pedig levelvaltassal igyekszem potolni: vidam, nyitott, kreativ es erdeklodo vagyok, es tarsat keresek. Van egy kialakult ertekrendem, es igenyem, es ez ala nem szeretnek menni, kulonben nem erdemes a kapcsolattal foglalkozni. Ez nem fennhordott orrot jelent, hanem csak annyit, hogy a partnernek is hasonlo dolgok legyenek fontosak.
___________________________

peterny1@gmail.com

Alapadatok
41 éves, Oroszlán
férfi
heteroszexuális
Társat szeretnék találni
Budapest
Barna
Szőke
88 kg
180 cm
átlagos

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem
Főállású munkaviszony

Soha
Ritkán
Lehet róla szó