profondo társkereső férfi, 49 éves, Budapest

A szerelem legjobb oldala
profondo

Több százezer férfi és nő keresi nálunk a párját. Miért ne lehetnél te is azok között, akik társra találnak nálunk? Regisztrálj ingyen és böngéssz fotókat a többi társkeresőről, írj üzenetet, küldj ajándékot, érezd jól magad egy nyitott társaságban!

Bemutatkozás

csanad vagyok tapolcarol. egy kedves munkatarsam kisert el es a kislanya, elvira. csendes, hetkoznapi eletet elek. szabadidomben szeretek keresztrejtvenyt fejteni es megszallottja vagyok a televizios vetelkedo musoroknak. a legyen on is milliomos es a szerencsekerek osszes eddigi adasat rogzitettem videoszalagra es a birtokomban van egypar kerek-bar archiv anyaga is, melyek szamomra felbecsulhetetlen erteket kepviselnek. sokan szoktak bolondnak nezni, de nekem az a velemenyem, hogy tiszteletben kell tartanunk masok apro bolondsagait. a kis dolgokon is tudni kell csodalkozni. szerintem az kell az elethez.

gyakran almodom azt, hogy a vago urral egyutt egy kapszulaban fellonek minket a vilagurbe. es a vago ur csak kerdez es en valaszolok. aztan forditva. es a vago ur elmagyarazza nekem a vilagegyetemet, es en kinezek a kapszula vastag uvegu ablakan es racsodalkozom az univerzum hatalmassagara. mint egy kisgyerek. hogy az a kek golyobis, az ott a fold. ott vannak a kazettaim, amire azt a sok jatekot rogzitettem (a vilagurbe nem vinnem mindet magammal, habar a vago urral egyutt vegignezni oket biztosan igen gondolatebreszto volna). vago urral jo baratsag alakul ki koztunk, ott kint a kozmosz fagyos vegtelenjeben. de semmi egyeb.

neha azt is szoktam almodni, hogy a vago uron kivul, vagy eppenseggel helyette, egy lanyt is fellonek mellettem abban a bizonyos kapszulaban. furcsa, hogy neha ilyen lanyt szoktam almodni, neha meg olyat. ilyen csendeset es ilyen mosolygosat, meg olyan szexualisat, olyan reszegitot. ilyen szomoru, meg olyan neveto szemekkel. furcsa meg, hogy ez a lany mindig ugyanaz, es mindig mas. es akkor ott a kapszulaban mindenfele dolgokat szoktunk csinalni egymassal, alkalmankent esetleg a vago ur is beszall, de errol mar igazan nem kellene beszelnem. az almok erdekes dolgok. titkosak.

Alapadatok
49 éves,
férfi
heteroszexuális
Budapest
Kék
Barna
84 kg
181 cm

Független vagyok
Nincs gyermekem
Egyetem